Φιρμίνο: Μετά την ανακοίνωσή του έδωσε "τρελή" οδηγία στον ατζέντη του

Την επιθυμία του να μην συζητήσει με οποιδήποτε άλλη ομάδα προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ εξέφρασε στον ατζέντη του ο Μπόμπι Φιρμίνο.

Liverpool's Roberto Firmino exercises during warmup before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Μπόμπι Φιρμίνο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ ανακοίνωσε στον Γιούργκεν Κλοπ και τη διοίκηση της ομάδας ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μετά από 8 χρόνια.

Μόνο λίγοι δεν είναι οι μνηστήρες για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι με τον ατζέντη του όμως να κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του, Ρότζερ Βίτμαν, δήλωσε πως ο Μπόμπι του έχει ζητήσει να μην διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε άλλη ομάδα προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ.

"...Μας είπε ότι δεν θέλει να μιλήσουμε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα και θέλει να δώσει το μέγιστο με τη Λίβερπουλ μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής μου λέει οτι δεν θέλει να μιλήσουμε με άλλες ομάδες..."

Δείτε τις δηλώσεις του Βίτμαν

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Έδιωξε παίκτη "τσάμπα" και στη νέα του ομάδα "τρελαίνει κόσμο"

Τεντόγλου: Ανίκητος! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού

Μέσι: Ο κομισάριος του MLS έτοιμος να βοηθήσει για την "βόμβα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK