ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φλερτάρει” με την επιστροφή του ο Ρομπίνιο, αδιάφορη δηλώνει η Μπαρτσελόνα

Το όνομα του Ρομπίνιο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο λόγω του ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και όχι για κάποια αγωνιστικά επιτεύγματα του Βραζιλιάνου. Το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε ένα “πάντρεμα” των συγκεκριμένων ειδήσεων, με ειδήσεις που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι.

“Φλερτάρει” με την επιστροφή του ο Ρομπίνιο, αδιάφορη δηλώνει η Μπαρτσελόνα

Αρχικά ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία δήλωση του αθλητικού διευθυντή των Καταλανών, Τσίκι Μπεκιριστάιν: “Δεν θα συναντηθούμε με τους ανθρώπους της Σίτι”, αναγκάστηκε να υπογραμμίσει, αφού δεν σταματούν τα σενάρια που θέλουν τους Καταλανούς να έχουν ψηλά στη λίστα του Πεπ Γκουαρντιόλα το όνομα του Βραζιλιάνου.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως κέντρο αναφοράς τα ΗΑΕ, όπου η Σίτι θα αναμετρηθεί σε φιλική αναμέτρηση με την εθνική ομάδα, ενώ άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αναμένονται στο Ντουμπάι για να παρευρεθούν στην κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Τα σενάρια που αναπτύχθηκαν ήταν αρκετά, ωστόσο ο Μπεκιριστάιν θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα τονίζοντας ακόμα: “ Έχουμε συμφωνήσει για μία συνάντηση με τον Γκουαρντιόλα και είπαμε ότι θα ακολουθήσουμε την πολιτική της μίας μεταγραφής. Αυτή η συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμα. Απλά θα δούμε το παιχνίδι της Σίτι και τίποτα άλλο”.

Χιουζ: “Μπορεί να παίξει ο Ρομπίνιο με Λίβερπουλ”.

Την ίδια ώρα ο Μαρκ Χιουζ έχει πάρει τον παίκτη μαζί του για το φιλικό της Πέμπτης, αλλά περισσσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Ο Ουαλός τεχνικός έχει το νου το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (21/11), στο οποίο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρομπίνιο.

“Δεν θα κλείσω την πόρτα σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Θα χρειαστεί δύο εβδομάδες για να έρθει στην ταχύτητα που πρέπει, πριν μπει στην αποστολή και θα μπορούσα να σκεφτώ ότι το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά. Θα είναι μεγάλο ρίσκο να τον χρησιμοποιήσω, αλλά θα του δούμε την επόμενη εβδομάδα”, δήλωσε ο Ουαλός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK