Φοιρός: Να αποφύγουμε τα λάθη

Φοιρός: Να αποφύγουμε τα λάθη
Στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Φοιρός την Πέμπτη. Ο προπονητής των "μελανόλευκων" αναφέρθηκε πρωτίστως στο γεγονός ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη, αν βέβαια θέλουν να φύγουν νικητές από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". " Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ένα δύσκολο ματς. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πολλές φορές κερδίζει αυτός που αγωνίζεται με πάθος δύναμη, αποφασιστικότητα και τρέχει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έχει μεγάλη πειθαρχία στο παιχνίδι του. Θα έλεγα ότι δεν έχουμε δικαίωμα την Κυριακή να κάνουμε λάθη ". Οσον αφορά την προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε τις δύο εβδομάδες που πέρασαν ο Μακεδόνας τεχνικός εκθείασε την προσπάθεια όλων των παικτών παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. " Όλα τα μέλη στο ποδοσφαιρικό τιμ δεν ασχολούμαστε με ότι συμβαίνει έξω από το γήπεδο. Η προσοχή όλων μας είναι μόνο στην δουλειά μας και πως θα προετοιμαστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο ενόψει ου επόμενου αγώνα. Είχαμε δύο βδομάδες ρεπό και δεν ξέρω εάν αυτό θα είναι καλό ή το αντίθετο. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά τον αγώνα με τον Αρη και όλο αυτό το διάστημα όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια είχαμε τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να μην έχουμε γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση, όμως πρέπει να ομολογήσω ότι όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις που κάνουμε. Συγχρόνως η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες μας που τους παρουσιάσθηκαν προβλήματα τραυματισμού να αποθεραπευτούν και να είναι σήμερα στην διάθεση μου για τον αγώνα της Κυριακής".

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε και για τους Κρητικούς φιλάθλους, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους και ζητώντας τους παράλληλα να βοηθήσουν για άλλη μια φορά τους παίκτες του ΟΦΗ που θα πάρουν μέρος στη αναμέτρηση. " Περιμένουμε και σ' αυτό το δύσκολο παιχνίδι να είναι κοντά στις προσπάθειες όλων των παικτών μας ο φίλαθλος κόσμος. Η δύναμη που δίνει στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη. Θέλουμε όλοι μας ο φίλαθλος κόσμος να μετατραπεί στον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας και με τον σωστό τρόπο που γνωρίζει να βοηθήσει τις προσπάθειες των παικτών μας ".

Κλείνοντας ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πριν τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά του Οτο Ρεχάγκελ. " Η εθνική μας ομάδα μου άρεσε και στο χθεσινό παιχνίδι. Ιδιαίτερα όταν αγωνίσθηκε με τους βασικούς ήταν και πάλι πολύ καλή. Όλα τα παιδιά αγωνίζονται με πάθος δύναμη αποφασιστικότητα και θα έλεγα ότι δίνουν την ψυχή τους για την διάκριση της εθνικής μας. Το γεγονός ότι είναι αήττητη επί 14 συνεχή ματς είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και ενδεικτικό της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουν όλοι. Είναι ένα πρωτόγνωρο ρεκόρ που πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να ευχόμαστε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Αξίζει όλοι μας να ασχολούμαστε με την εθνική μας ομάδα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK