Φωνές και... μαθήματα στο κέντρο του γηπέδου για Χαλ (vids)

Υπό άλλες συνθήκες, εάν μία "νεοφώτιστη" ομάδα χάνει έστω και με το ευρύ 4-0 στο ημίχρονο από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα υπήρχε μεγάλη αναστάτωση.

Φωνές και... μαθήματα στο κέντρο του γηπέδου για Χαλ (vids)
Όταν πρόκειται για τη Χαλ Σίτι, όμως, μία ομάδα που με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο της Premiership έχει καταπλήξει, τα πράγματα αλλάζουν.

Η πλήρης κατάρρευση της ομάδας του Φιλ Μπράουν στο πρώτο μέρος του αγώνα με αντιπάλους τους "πολίτες" εξόργισε τον Αγγλο τεχνικό, ο οποίος δεν επέτρεψε στους παίκτες του να πάνε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, τους κράτησε στον αγωνιστικό χώρο και αφού χειροκρότησαν τους φίλους της ομάδας που είχαν ταξιδέψει στο Μάντσεστερ, άρχισε ο... εξάψαλμος.

Ο 49χρονος τεχνικός ήταν εκτός εαυτού με την απόδοση των παικτών του που τον παρακολουθούσαν καθισμένοι στο χορτάρι. Μόλις τελείωσε το... μάθημα, η βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής. Μπορεί η μεγάλη ανατροπή να μην ήρθε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν ένα γκολ, έστω κι αν στη συνέχεια δέχθηκαν ακόμα ένα με το τελικό 5-1 να αποτελεί τη δεύτερη σερί συντριβή της ομάδας, μετά το εντός έδρας 4-1 από τη Σάντερλαντ.


Οι φωνές του Μπράουν

Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ Σίτι 5-1


News 24/7

24MEDIA NETWORK