7η αγ.: Ο Ηρακλής είναι ζωντανός!

Με γκολ του Σάββα Σιατραβάνη στο 60ό λεπτό, ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου και την πλησίασε στους 4 βαθμούς, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου πετούσε ακόμη 2 βαθμούς. Νωρίτερα η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού, ενώ ο Φωστήρας ισοφάρισε στην εκπνοή τον Ηρακλή Ψαχνών.

7η αγ.: Ο Ηρακλής είναι ζωντανός!
INTIME SPORTS

Ηρακλής - Νίκη Βόλου 1-0

Σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση με ένα γκολ, δύο δοκάρια, μία αποβολή και 9 λεπτά καθυστερήσεων, ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου και πλησίασε στους 4 βαθμούς τις τρεις πρώτες θέσεις. Ο "γηραιός" άγγιξε το γκολ στο 5ο λεπτό, όταν η φοβερή σέντρα-σουτ του Ντάριο Ζάχορα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και είχαν δοκάρι στο 59' με τον Αντόνιο Ανιέτε. Ένα λεπτό αργότερα ο Σάββας Σιατραβάνης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ. Η ένταση δεν έλειψε, καθώς στο 79ο λεπτό ο Χρήστος Τζιώρας έσπρωξε με τον ώμο τον Άγγελο Παπαστεριανό και ο Λευτέρης Ματσούκας αποβλήθηκε γιατί χτύπησε στο πρόσωπο τον Τζιώρα. Το ματς διεκόπη και ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, αφού προηγήθηκε κοκορομαχία μεταξύ του Δημήτρη Κοντοδήμου και του Βαγγέλη Γκότοβου.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (91' Κουρούπης), Λίμα, Σιατραβάνης (74' Παληγεώργος), Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Ζάχορα (95' Κουρδάκης), Ματσούκας, Σαββίδης.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ακασού (66' Ζουλιώτης), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινέιρο, Σουλίδης, Ρονκάτο (86' Γκότοβος), Ισαάκ (61' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

7η αγ.: Ο Ηρακλής είναι ζωντανός!
INTIME SPORTS

Κέρκυρα - Αιγινιακός 2-0

Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Κουτσόπουλου στο 3ο λεπτό δεν πτόησε την Κέρκυρα, η οποία άσκησε μεγάλη πίεση και μέσα σε ένα δίλεπτο πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη επί του Αιγινιακού. Ο Ζόραν Μπαλντοβάλιεβ σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης (στο 28' με κεφαλιά και το 30' με ωραίο πλασέ), οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους "Φαίακες" στην πρώτη τους επιτυχία μετά από τέσσερις απώλειες.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Κουτσόπουλος (3' Γκόμες), Ραπτάκης, Καραδέμητρος, Μαραγκός, Ζορμπάς (46' Κρητικός), Μπεριάν, Μπαλντοβάλιεβ, Σουάνης (77' Κόντος).

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου (46' Ζούρκος), Δήμου, Σαμαράς, Δεμηρτζόγλου (35' Μανσάνο), Φαμπίνιο (74' Χατζής), Πέντα, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος, Μπελόν.

7η αγ.: Ο Ηρακλής είναι ζωντανός!
INTIME SPORTS

Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας 1-1

Υπό το βλέμμα του τραυματία Τζάκι Ματάισεν, ο Φωστήρας διατήρησε το αήττητο για τέταρτη σερί αγωνιστική χάρη στο γκολ του Γιώργου Λύρα στην εκπνοή, έπειτα από λάθος αντίδραση του Βασίλη Πατσατζόγλου. Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε προηγηθεί στο 49ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Ολιβιέ Μπουμάλ (σ.σ. κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Χρήστος Παληγεώργος έσπρωξε τον Σβεν Βάντενμπρουκ, αλλά δεν αποβλήθηκε), ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την τρίτη διαδοχική απώλεια.

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι (46' Γκεμίσης), Τσούτσης (62' Σταματής), Μπουμάλ (83' Ντελέκος), Κρητικός, Γκμπαγκουιντί.

Φωστήρας (Βάντενμπρουκ): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Μουστόγιαννης, Τεγούσης (62' Σμυρλής, 74' Λεοντίου), Γκίνο, Κακαράς, Γ. Μπαστάνης (71' Λύρας), Σεχολάρι.

7η αγ.: Ο Ηρακλής είναι ζωντανός!
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά 0-0

"Τσακωμένος" με τη νίκη είναι στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ήταν καλύτερος, αλλά δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει των Χανίων, με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει μέχρι τέλους. Οι "ερυθρόλευκοι" δημιούργησαν ελάχιστες τελικές προσπάθειες και όποτε η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος δήλωσε "παρών". Ως εκ τούτου έχασαν την ευκαιρία να επανέλθουν στη 2η θέση, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν κατρακύλησε στην ουρά της ειδικής βαθμολογίας.

Ολυμπιακός Βόλου (Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Κωστούλας (67' Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστομπάλ, Κατσίκης (46' Δεινόπαπας), Μπρέσκα, Μόνχε (70' Ιωάννου), Γκούρμα.

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Τσατσαρής (85' Χατζηησαΐας), Βαλλιάνος (76' Τσάτσος), Κοσταντίνοβ (58' Καμπλιώνης), Μαραγκουδάκης.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

(15:00) Κέρκυρα - Αιγινιακός 2-0

(28', 30' Μπαλντοβάλιεβ)

(15:00) Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας 1-1

(49' Μπουμάλ - 90' Λύρας)

(18:00) Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά 0-0

(18:00) Ηρακλής - Νίκη Βόλου 1-0

(60' Σιατραβάνης)

Το live των αναμετρήσεων

14:35
Καλησπέρα σας, σε περίπου 20 λεπτά ξεκινά η 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της μίνι διοργάνωσης. Μαζί θα παρακολουθήσουμε live την εξέλιξη των αγώνων.
14:36
Ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τον Φωστήρα και η Κασσιόπη τον Αιγινιακό στα δύο παιχνίδια που ανοίγουν το πρόγραμμα.
14:38
Η βαθμολογία έχει ως εξής:

Νίκη Βόλου 13
Ηρακλής Ψαχνών 12
Κασσιόπη  12
Ολυμπιακός Βόλου 11
Αιγινιακός 9
Φωστήρας 8
Χανιά 7
Ηρακλής 6


14:42
Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγιώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Β., Τσιμότζι, Τσούτσης, Μπουμάλ, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί

Φωστήρας: Μοσχονάς, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Μουστογιάννης, Τεγούσης, Γκίνο, Κακαράς, Μπαστάνης, Σεχολάρι
14:53
Αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι πολύ δυνατός στην έδρα του αλλά ο Φωστήρας αποτελεί δύσκολο εμπόδιο σε όλους.
14:54
Η Κασσιόπη προσπαθεί να συνέλθει απέναντι σε έναν Αιγινιακό που αρνείται να χάνει.
14:56
Οπαδοί του Φωστήρα ταξίδεψαν από τον Ταύρο στα Ψαχνά της Ευβοίας να δουν την ομάδα. Επιστροφή του Ματάισεν.
14:59
Πρώτη καλή ευκαιρία για την Κασσιόπη με ποιον άλλον τον Μπαλντοβαλίεφ.
15:00
Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα, αλλά ο Αθανασόπουλος διώχνει με τις άκρες των δαχτύλων.
15:03
Κέρκυρα: Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Κουτσόπουλος (2' Γκόμεζ), Ραπτάκης, Καραδέμητρος, Μαραγκός, Ζορμπάς, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Σουάνης

Αιγινιακός: Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Σαμαράς, Δεμηρτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος, Μπελόν
15:04
Τρία λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στην Κέρκυρα, η Κασσιόπη προέβη σε αναγκαστική αλλαγή με τον Γκόμεζ να περνάει στην θέση του Κουτσόπουλου.
15:06
Ο Ηρακλής Ψαχνών κυλάει την μπάλα πιο καλά, με τον Πατσατζόγλου αλλά μέχρι εκεί.
15:10
Τα Ψαχνά επισκέπτονται πιο συχνά την εστία του Φωστήρα, Παίζουν καλύτερα.
15:10
Παιχνίδι κέντρου στην Κέρκυρα.
15:13
Ξανά μπροστά τα Ψαχνά, πάντα από τα αριστερά, αλλά η τελική δεν είναι καλή.
15:14
Μπαλντοβαλίεφ δυο φορές, Τόλιος και Μπέριαν έχουν ανεβάσει στις τέσσερις τις τελικές της Κασσιόπης απέναντι σε καμία για τον Αιγινιακό.
15:17
Η Κασσίοπη πρώτη φορά μετά από τόσες αγωνιστικές εμφανίζεται τόσο καλή και ο Αιγινιακός τόσο κακός.
15:20
Κασσιόπη -Αιγινιακός  Καραδέμητρος στο φάουλ, τα σουτ του Σουάνη και του Βενέτη κοντράρουν 
15:21
Ηρακλης Ψαχνών - Φωστήρας: Πιέζει ο Ηρακλής αλλά μέχρι εκεί,  καμία αξιόλογη φάση.
15:24
Κασσιόπη - Αιγινιακός: ΓΚΟΛ!  Ένας από του καλύτερους παίκτες της Κασσιόπης αλλά και της κατηγορίας γενικότερα, ο Μπαλντοβαλίεφ ανοίγει το σκορ για την Κασσιόπη.
15:26
Κασσιόπη - Αιγινιακός: ΓΚΟΛ!  Πάλι ο Μπαλντοβαλίεφ μετά από πάσα του Σουάνη. Κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο και η Κασσιόπη αποκτά από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας για να φτάσει στην νίκη.
15:27
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Όλα μηδέν στα Ψαχνά και κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές.
15:30
14o γκολ για τον Σκοπιανό που κάνει μια εκπληκτική σεζόν.
15:32
Κασσιόπη - Αιγινιακός:   Ο Μανθάνο αντί του Δερμιτζόγλου στον Αιγινιακό, επιβεβλημένη αλλαγή βάσει της τραγικής εικόνας της ομάδας από την Πιερία.
15:36
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Φωστήρας ακόμη και τις ελάχιστες στημένες φάσεις που έχει δεν τις αξιοποιεί σωστά.
15:38
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Το σουτ του Κρητικού δεν ανησυχεί τον Μοσχονά
15:39
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Απειλεί η Κασσιόπη με τον Σουάνη, η μπάλα έξω.
15:41
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Τέλος πρώτου ημιχρόνου
15:42
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Εύκολα η Κασσιόπη 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Μπαλντοβαλίεφ.
15:43
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Όλα μηδέν στα Ψαχνά, γκολ ευκαιρίες και εντυπώσεις.
15:57
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο στην Κέρκυρα.
15:58
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας:  Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και στα Ψαχνά
16:00
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Γκεμίσης αντί του Τσιμόντζι λόγω ενοχλήσεων στον Ηρακλή.
16:03
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: ΓΚΟΛ! Ο Μπουμάλ ανοίγει το σκορ για τα Ψαχνά 1-0 ο Ηρακλής.
16:05
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Παληγεώργος μετά το γκολ πήγε προς το μέρος του βοηθού προπονητή του Φωστήρα Φαντερμπρόεκ και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ρίχνοντάς τον κάτω.
16:06
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Είδε την κίτρινη κάρτα ο Παληγεώργος
16:08
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Πιέζει ο Φωστήρας με στημένες φάσεις και τον Γκίνο
16:09
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Μεγάλη ευκαιρία με τον Καραδέμητρο να κάνει το σουτ μετά από πάσα του Σουάνη αλλά οι αμυντικοί του Αιγινιακού διώχνουν την μπάλα στην γραμμή.
16:11
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Πάλι ο Σουάνης δημιουργεί, ο Μπαλντοβαλίεφ δεν μπορεί να κάνει την προβολή. Η Κασσιόπη κάνει ό,τι θέλει.
16:13
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Σκληρό μαρκάρισμα του Ρουγκάλα στον Γκμπαγκπουιντί.
16:15
63' Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας:  Σταματής αντί Τσούτση στον Ηρακλή Ψαχνών
16:17
Νικούν οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι την έδρα. Να δούμε αν μπορούν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι.
16:20
69' Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: O Γκμπαγκουιντί θα κάνει το σουτ εντός περιοχής αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Μοσχονά.
16:25
74' Κασσιόπη - Αιγινιακός: Χατζής αντί Φαμπίνιο για τον Αιγινιακό
16:27
Κασσιόπη - Αιγινιακός: Επιθετικός μονόλογος της Κασσιόπης το παιχνίδι.
16:29
78' Κασσιόπη - Αιγινιακός: Ο Τόλιος σώζει την εστία του από παράβαση σε μία εκτέλεση φάουλ του Καραδέμητρου.
16:31
79' Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Μπουμάλ κάνει μια παραπάνω ντρίμπλα από όσο χρειάζεται και σταταλά μια φάση με καλές προϋποθέσεις στην ανάπτυξή της.
16:34
Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Η ανάπτυξη του Φωστήρα φτάνει μέχρι τον χώρο του κέντρου, μετά η μπάλα χάνεται από αβίαστα λάθη των ποδοσφαιριστών του.
16:36
81'Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Ντελέκος παίρνει την θέση του Μπουμάλ για την ομάδα του Ηρακλή.
16:38
89' Κασσιόπη - Αιγινιακός: Πάλι φάουλ ο Καραδέμητρος πάλι κεφαλιά ο Γκόμεζ, πάλι η μπάλα δεν μπαίνει γκολ.
16:40
90' Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Γκμπαγκουιντί προσπαθεί κάτι φιλόδοξο που όμως δεν έχει τύχη.
16:42
90' Κασσιόπη - Αιγινιακός: Ίσως η πρώτη ευκαιρία του Αιγινιακού στο παιχνίδι με σουτ του Μπελόν αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
16:44
91' ΓΚΟΛ! Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας: Ο Λύρας φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με προβολή και ισοφαρίζει για τον Φωστήρα. Ψυχρολουσία για τον Ηρακλή Ψαχνών στις καθυστερήσεις.
16:49
Τέλος και στα δύο παιχνίδια. Η Κασσιόπη επικράτησε με 2-0 του Αιγινιακού. Ο Φωστήρας απέδρασε με την ισοπαλία στις καθυστερήσεις παγώνοντας τα Ψαχνά στις καθυστερήσεις.
16:53
Η βαθμολογία μέχρι τώρα:
Ηρακλής Ψαχνών 15 
Κασσιόπη 15
Νίκη Βόλου 13 (παίζει στις 18:00)
Ολυμπιακός Βόλου 11 (παίζει στις 18:00)
Αιγινιακός 9
Φωστήρας 8
Χανιά 7 (παίζει στις 18:00)
Ηρακλής 6 (παίζει στις 18:00)
16:54
Μείνετε μαζί μας στις 18:00 αρχίζουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Βόλου με τα Χανιά και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με την Νίκη Βόλου.
17:49
Πλησιάζουν στην έναρξή τους οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Βόλου με τα Χανιά και του Ηρακλή με την Νίκη Βόλου.
17:50
Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης, Λίμα, Σιατραβάνης, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Ματσούκας, Σαββίδης.

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ακασού, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινέϊρο, Σουλίδης, Ρονκάτο, Ισάακ, Ανιέτε, Τζιώρας.
17:53
Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης):Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Κωστούλας, Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Κατσίκης, Μπρέσκα, Μόνχε, Γκούρμα

Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Τσάτσαρης, Βαλλιάνος, Κοσταντίνοφ, Μαραγκουδάκης
17:55
Όλα έτοιμα για να αρχίσουν τα παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη και Βόλο.
18:00
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Η Νίκη Βόλου στις πρώτες επιθέσεις του παιχνιδιού
18:02
5' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Ζάχορα που κάνει σέντρα σουτ και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Νίκης Βόλου.
18:03
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Ο Ματσούκας είναι ο πιο κινητικός παίκτης του Ηρακλή σε αυτά τα πρώτα λεπτά
18:08
11' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Από λάθος του Βάντερσον η Νίκη Βόλου με μακρινό σουτ φτάνει κοντά στο να ανοίξει το σκορ.
18:09
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Μόνο μια υποψία ευκαιρίας με τον Μόνχε είναι το μόνο αξιόλογο που έχει σημειωθεί στο παιχνίδι.
18:12
Η βαθμολογία μέχρι τώρα(και με τα δύο παιχνίδια ισόπαλα):
Κασσιόπη 15
Nίκη Βόλου 14
Ηρακλής Ψαχνών 13 
Ολυμπιακός Βόλου 12 
Φωστήρας 9
Αιγινιακός 9
Χανιά 8 
Ηρακλής 7 
18:14
12' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Βαλλιάνος των Χανίων
18:16
19' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Μεγάλη ευκαιρία με την Νίκη Βόλου με τον Ανιέτε να μην μπορεί να νικήσει με εκπληκτικό σουτ τον Βάντερσον.
18:18
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Η Νίκη Βόλου βγαίνει όλο και πιο συχνά μπροστά και πιο απειλητικά σχετικά με τους γηπεδούχους.
18:20
19' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Ο Μόνχε θα κάνει την σέντρα αλλά ο Γκούρμα δε θα μπορέσει να κάνει την προβολή.
18:22
Παραμένουν στο μηδέν τα δύο παιχνίδια με αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και την Νίκη Βόλου να είναι το καλύτερο από άποψη θεάματος.
18:23
26' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Ο Σαββίδης διώχνει την μπάλα κόρνερ μετά από κεφαλιά του Ανιέτε, σωτήρια επέμβαση.
18:25

Η βαθμολογία μέχρι τώρα(και με τα δύο παιχνίδια ισόπαλα):

Κασσιόπη 15
Nίκη Βόλου 14
Ηρακλής Ψαχνών 13 
Ολυμπιακός Βόλου 12 
Φωστήρας 9
Αιγινιακός 9
Χανιά 8 
Ηρακλής 7 
18:26
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Οι στημένες φάσεις του Ηρακλή δεν είναι καλές  ενώ αυτές της Νίκης είναι σίγουρα πιο απειλητικές.
18:29
27' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Εκτέλεση φάουλ από τον Κατσίκη η μπάλα στο τείχος και άουτ.
18:32
35' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Η Νίκη Βόλου φτάνει κοντά στο γκολ με τον Ανιέτε να βγαίνει από τα αριστερά να κάνει το σουτ αλλά την ασταθή απόκρουση του Βάντερσον δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ρονκάτο.
18:34
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Η υπεροχή του Ολυμπιακού δεν καρποφορεί μέχρι τώρα.
18:37
39' Ηρακλής - Νίκη Βόλου:  Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Νίκη με τον Τζιώρα να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
18:40
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλής, Βάντερσον (στα πορτογαλικά προφέρεται έτσι) δεν είναι ιδιαίτερα ευσταθής σήμερα.
18:43
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Τα Χανιά αμύνονται και αν εξαιρέσει κανείς τις επελάσεις του Μόνχε δε αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
18:44
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Τέλος ημιχρόνου, όλα μηδέν στην Θεσσαλονίκη σε ένα γενικά καλό παιχνίδι.
18:46
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Ημίχρονο και στον Βόλο, όλα μηδέν και εδώ.
18:47

Η βαθμολογία μέχρι τώρα(και με τα δύο παιχνίδια στο ημίχρονο):

Κασσιόπη 15
Nίκη Βόλου 14
Ηρακλής Ψαχνών 13 
Ολυμπιακός Βόλου 12 
Φωστήρας 9
Αιγινιακός 9
Χανιά 8 
Ηρακλής 7 
18:59
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Άρχισε το δεύτερο μέρος.
19:01
47' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Καλό σουτ με τον Σιατραβάνη  η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
19:02
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Άρχισε το δεύτερο μέρος και στον Βόλο.
19:03
46' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Δεινόππαπας αντί Κατσίκη στον Ολυμπιακό Βόλου.
19:05
49' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Από μία κίτρινη Ανιέτε και Παπαστεριανός
19:07
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Δεν έχουν βρει ρυθμό οι δύο ομάδες, στο δεύτερο ημίχρονο.
19:09
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Το ίδιο και στον Βόλο με την διαφορά ότι δεν είχαν ρυθμό ούτε στο πρώτο ημίχρονο.
19:10
49' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Καλή σέντρα του Μαραγκουδάκη αλλά δεν βρίσκεται κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
19:14
60' ΓΚΟΛ! Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Ο Σιατραβάνης ανοίγει το σκορ στην Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή, ενώ στην προηγούμενη ακριβώς φάση ο Ανιέτε είχε δοκάρι για την Νίκη. Απίστευτη εξέλιξη.
19:16
60'  Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Ο Μανουσάκης στην θέση του Ισαάκ.
19:19
59' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Ο Γκίτκος  διώχνει σουτ του Παγκάλου.
19:21
65' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Όλα μηδέν ακόμη στον Βόλο.
19:23
70'  Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Η Νίκη πιέζεται και από το σκορ, πιέζεται και από το χρόνο και προσπαθεί να βγει μπροστά.
19:26

Η βαθμολογία μέχρι τώρα

Κασσιόπη 15
Hρακλής Ψαχνών 13
Νίκη Βόλου 13 
Ολυμπιακός Βόλου 12 
Φωστήρας 9
Αιγινιακός 9
Ηρακλής 9
Χανιά 8 
19:27
74'  Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Ο σκόρερ Σιατραβάνης βγαίνει εκτός και την θέση του θα πάρει ο Παληγεώργος.
19:28
75'  Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Καλό σουτ του Τσιλιανίδη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
19:30
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Ζερής αντί Κωστούλα και Ιωάννου αντί Μόνχε έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο για τον Ολυμπιακό Βόλου
19:34
79' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Αναστάτωση στην αναμέτρηση, λόγω ενός εκτός φάσης φάουλ του Τζιώρα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Κόκκινη κάρτα ο Ματσούκας.
19:35
82' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Με παίκτη λιγότερο ο Ηρακλής λόγω αποβολής του Ματσούκα για τα τελευταία 10 λεπτά.
19:36
83' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Συνεχίζεται η αναστάτωση στην Θεσσαλονίκη με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Δίκαιη η κόκκινη του Ματσούκα.
19:39
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Στον Βόλο οι δύο τερματοφύλακες κρατούν το 0-0.
19:40
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Ο Ολυμπιακός πιέζει περισσότερο στα τελευταία λεπτά προκειμένου να φτάσει στην νίκη.
19:42
88' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Ο κόσμος του Ηρακλή προσπαθεί να δώσει ώθηση στην ομάδα του.
19:43
89' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Μία καλή ανάπτυξη της Νίκης Βόλου πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων λόγω κακής τελικής πάσας.
19:45
91' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Εννιά λεπτά καθυστερήσεις στην Θεσσαλονίκη, λογικό.
19:45

Η βαθμολογία μέχρι τώρα

Κασσιόπη 15
Hρακλής Ψαχνών 13
Νίκη Βόλου 13 
Ολυμπιακός Βόλου 12 
Φωστήρας 9
Αιγινιακός 9
Ηρακλής 9
Χανιά 8 
19:47
92' Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Τελευταίες προσπάθειες του Ολυμπιακού στον Βόλο.
19:49
96' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Σύγχυση στην άμυνα του Ηρακλή αλλά δεν βρίσκεται κανένας παίκτης της Νίκης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
19:51
97' Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Σουτ του Ανιέτε μπλοκάρει την μπάλα ο Βάντερσον. Η Νίκη είναι αυτή που κάνει τις τελευταίες επιθέσεις.
19:52
Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά: Τέλος στον Βόλο, όλα μηδέν.
19:53
Ηρακλής - Νίκη Βόλου: Τέλος. Νίκη χρυσάφι για τον Ηρακλή με το γκολ του Σιατραβάνη.
19:53

Η βαθμολογία:

Κασσιόπη 15
Hρακλής Ψαχνών 13
Νίκη Βόλου 13 
Ολυμπιακός Βόλου 12 
Φωστήρας 9
Αιγινιακός 9
Ηρακλής 9
Χανιά 8 

News 24/7

24MEDIA NETWORK