Μένει στην κορυφή ο Απόλλων, σούπερ ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Με γκολ του Κονέ στο 70' ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 της Λαμίας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Σούπερ ανατροπή για τον Πανσερραϊκό που έκανε το 0-2, 3-2 και νίκησε την Καλλιθέα.

Μένει στην κορυφή ο Απόλλων, σούπερ ανατροπή ο Πανσερραϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πανσερραϊκός - Καλλιθεά 3-2

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στις Σέρρες και να επικρατήσει της Καλλιθέας με 3-2. Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αλλά ο Φουρτάδο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιχελή από την άσπρη βούλα στο 16'. Στο 28' ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να εκτελέσουν πέναλτι, ο Μασένα δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα και προτού ο Πανσερραϊκός συνέλθει, η Καλλιθέα έκανε το 0-2 με πλασέ του Φράγκου.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 34' ξαναμπήκαν στο ματς, όταν ο Μπαρέττας μείωσε με κεφαλιά σε 1-2. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Γιάντσης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα. Με ψυχολογία από την ισοφάριση, η ομάδα από τις Σέρρες μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 57' με τον Φουρτάδο να "γράφει" το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Με τη νίκη αυτή, τα "λιοντάρια" έφτασαν τους 28 βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Γιάντσης (75' Τσιμίκας), Μπαρέττας 979' Μπεριάν), Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο.

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μουκτάρης, Τσώνης (78' Ντουρμισάι), Σταύρου, Κατσικογιάννης (66' Τσίπρας), Γκίνη (59' Τεγούσης), Μπέλης, Μασένα, Φράγκος.

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 1-0

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League παρέμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος νίκησε με 1-0 τη Λαμία και έφτασε τους 45 βαθμούς.Το ματς στη Ριζούπολη ήταν κακό με λίγες φάσεις και τις δύο ομάδες να φοβούνται να βγουν μπροστά. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε στο 70' ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας (63' Μπουντόπουλος), Σουνάς (88' Ρουσάκης), Φαρινόλα (64' Φομίν).

Λαμία: Πίτκας, Σιλιγαρδάκης (84' Καραλής), Πίντο, Θέος (65' Καραγιάννης), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Κοτσώνης, Μίλιεβιτς (36' Μπουλούλης), Κυριακόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Πανελευσινιακός - Παναιγιάλειος 0-2

(4' Σανδραβέλης,24'Μπουρλάκης)

Τρίκαλα - Παναχαϊκή 3-0

(8' Νιάρος,32' Βρούτσινα, 49' Φλίγκος)

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 1-0

(70' Κονέ)

Πανσερραϊκός - Καλλιθέα 3-2

(34'Μπαρέττας, 45'Γιάντσης,57' Φουρτάδο -28'Μασένα,31' Φράγκος)

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστέρας 1-0

(85' Σταματής)

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Κέρκυρα

18:00 Κισσαμικός - Χανιά

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK