"Διπλό" του Αγροτικού Αστέρα στην Ζάκυνθο, νίκες για Καλλιθέα, Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αγροτικός Αστέρας στην Ζάκυνθο (2-1), ενώ στον 1ο όμιλο η Καλλιθέα, ο Αχαρναϊκός και ο Παναιγιάλειος ξεπέρασαν τα εμπόδιά τους με 1-0. "Λευκή" ισοπαλία σε Κατερίνη και Αλκαζάρ.

"Διπλό" του Αγροτικού Αστέρα στην Ζάκυνθο, νίκες για Καλλιθέα, Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Με γκολ του Εμίλιο Φουρτάδο στο 57ο λεπτό, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στα play out της Football League. Η αναμέτρηση ήταν ανιαρή, το πρώτο ημίχρονο επεφύλασσε μόλις μία αξιόλογη φάση (άστοχο σουτ του Κρίστιαν Μίλιεβιτς στο 29'), ωστόσο αυτό ουδόλως απασχόλησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα και πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Επισκοπή: Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μανουσάκης (59' Δουμάνης), Βιτώρος (78' Πετράκος), Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Πάλλας (65' Δρακάκης).

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μωυσίδης, Γκοτσούλιας (46' Πις), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (92' Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Μπουρλάκης (82' Σεχολάρι).

"Διπλό" του Αγροτικού Αστέρα στην Ζάκυνθο, νίκες για Καλλιθέα, Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο
INTIME SPORTS

Το γκολ του Βασίλη Ταμπάκη στο 53ο λεπτό χάρισε στον Αχαρναϊκό τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών και, παράλληλα, ένα σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Κώστας Τσούπρος σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 34ο το πλασέ του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Παναγιώτη Ζώνα. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες (49' χαμένο τετ α τετ ο Ράντι), με συνέπεια να το πληρώσουν στο 53' (πλασέ του Ταμπάκη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη). Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου Νιάρου στο 87'.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Ίλιεφ, Ιορδανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Νικολίτσης, Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Ενρίκο, Ίβκοβιτς, Ράντι, Κόσουτιτς, Παλαιολόγος, Τσούπρος, Μπακομήτρος (40' Πατσατζόγλου).

"Διπλό" του Αγροτικού Αστέρα στην Ζάκυνθο, νίκες για Καλλιθέα, Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο
INTIME SPORTS

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στα play out της Football League η Καλλιθέα, καθώς επικράτησε 1-0 της Ερμιονίδας στο "Σ. Γιαλαμπίδης" του Ταύρου. Κάποια γεμίσματα της αθηναϊκής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν μετέδωσαν άγχος στον Γιώργο Πονηρό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στο 51ο λεπτό, όταν μετά από λάθος διώξιμο του Γκι Ταπέ, ο Μιχάλης Φράγκος σκόραρε με σουτ εντός περιοχής. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη κράτησαν με άνεση το προβάδισμα, ωστόσο στο ματς με τον Παναιγιάλειο θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Τάσου Ρουσάκη, ο οποίος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο 85'.

Καλλιθέα: Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι, Φράγκος, Μασάδο.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Ταπέ, Συμελίδης, Κουτσοσπύρος, Όμο, Κιοσές, Στοΐκοβιτς.

2ος όμιλος

Ελάχιστες συγκινήσεις επεφύλασσε η αναμέτρηση μεταξύ του Πιερικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας στη συννεφιασμένη Κατερίνη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με προβολή του Χρήστου Καρτσαμπά στο δεξί δοκάρι (48') και άστοχο σουτ του Γιάννη Μυστακίδη στο 51', ενώ η θεσσαλική ομάδα πλησίασε το γκολ στο 53', όταν ο Δημήτρης Μαυριάς δεν λειτούργησε ψύχραιμα στο τετ α τετ του με τον Δημήτρη Παπατολίκα. Οι κίτρινες και οι αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Πιερικός: Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (91' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (82' Μπαστάνης), Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ (82' Μπιτέλης), Βουτσιάς (63' Σαΐν).

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Τύρναβος και Αιγινιακός στην αναμέτρηση του Αλκαζάρ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν στο 10ο λεπτό με τον Βλάση Καζάκη, προτού ο Φαμπίνιο σημαδέψει το δοκάρι του Δημήτρη Πρίφτη στο 50ό. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, από την πλευρά της, δεν έκανε καμία αξιόλογη τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που προέκυψε στο 62ο λεπτό από την αποβολή του Κώστα Αχαλινόπουλου (δεύτερη κίτρινη).

Τύρναβος: Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (46' Ότα), Γεωργίου (71' Στεργιανός), Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

Αιγινιακός: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ροντρίγκο, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Πολύζος (46' Κυνηγόπουλος), Φαμπίνιο (71' Ρίκκα), Ζούρκος, Μπονίγια, Πέντα, Καζάκης.

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο Αγροτικός Αστέρας για να κάμψει με 2-1 την αντίσταση της Ζακύνθου, η οποία παρά τη συμπαράσταση περίπου 1.000 οπαδών της, δεν κατάφερε να κυριαρχήσει. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν επιθετικά, ενώ οι γηπεδούχοι αντιπαρέταξαν ένα δοκάρι του Ιάσονα Παπαδημητρίου στο 32'. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, αφού στο 50ό λεπτό ο Πάτο άνοιξε το σκορ με πλασέ και στο 60ό ο Περικλής Βελλίνης διπλασίασε το προβάδισμα με σουτ. Ο σύλλογος του Ιονίου, πάντως, λίγο έλειψε να σώσει την παρτίδα, καθώς ο Γιάννης Βυθούλκας μείωσε στο 81' και ο Αντώνης Πιτταράς είχε δοκάρι ένα λεπτό αργότερα (αμφότεροι είχαν περάσει ως αλλαγή).

Ζάκυνθος: Πολίτης, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (73' Κυριακίδης), Μπλέτσας (63' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Βαρέλα, Παπαδημητρίου (63' Βυθούλκας).

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Βελλίνης (65' Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης (88' Μίλιτς), Τσεμπερίδης, Χιντζίδης, Πάτο (80' Καθάριος), Καπίας, Γεωργιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς.

Διαβάστε ακόμη:

Η ΑΕΛ των 10 παικτών "άλωσε" την Πάτρα, μοιρασιά στην Ριζούπολη

Ηρακλής - ΑΕΚ 2-1

Το live των αγώνων

16:31
Καλωσήρθατε στο live των αναμετρήσεων για την 1η αγωνιστική των play out της Football League.
16:33
Σέντρα στις αναμετρήσεις του 2ου ομίλου.
16:34
Ζάκυνθος: Πολίτης, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Μπλέτσας, Ευθυμιάδης, Βαρέλα, Παπαδημητρίου.

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Βελλίνης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης, Τσεμπερίδης, Χιντζίδης, Πάτο, Καπίας, Γεωργιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς.
16:35
Τύρναβος: Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας, Γεωργίου, Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

Αιγινιακός: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ροντρίγκο, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Πολύζος, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Μπονίγια, Πέντα, Καζάκης.
16:36
Πιερικός: Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος, Πέεφ, Βουτσιάς.
16:41
Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας (2ο λεπτό): Σουτ του Καρακατσάνη, ο Πολίτης αποκρούει σε κόρνερ.
16:42
Τύρναβος-Αιγινιακός: Ο Άγγελος Διγκόζης, τεχνικός του Αιγινιακού, αντιμετωπίζει τον Τύρναβο, στον πάγκο του οποίου άρχισε την εφετινή σεζόν.
16:44
Σε περίπου ένα τέταρτο αρχίζουν και οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου.
16:45
Καλλιθέα: Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι, Φράγκος, Μασάδο.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Ταπέ, Συμελίδης, Κουτσοσπύρος, Όμο, Κιοσές, Στοΐκοβιτς.
16:46
Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας (4ο λεπτό): Σουτ του Στεφανίδη, η μπάλα άουτ.
16:49
Τύρναβος-Αιγινιακός (10ο λεπτό): Τετ α τετ του Καζάκη με τον Πρίφτη, η μπάλα περνάει άουτ.
16:49
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας: Τίποτα αξιοσημείωτο στο πρώτο δεκάλεπτο.
16:57
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (16ο λεπτό): Φάουλ του Μυστακίδη, η μπάλα άουτ.
16:58
Αχαρναϊκός: Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Ίλιεφ, Ιορδανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών
: Μελίσσας, Νικολίτσης, Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Ενρίκο, Ίβκοβιτς, Ράντι, Κόσουτιτς, Παλαιολόγος, Τσούπρος.
17:06
Επισκοπή: Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μανουσάκης, Βιτώρος, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Πάλλας.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μωυσίδης, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Φουρτάδο, Μπουρλάκης.
17:07
Σέντρα στις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου
17:12
Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας (32ο λεπτό): Σουτ του Παπαδημητρίου από τη μικρή περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα.
17:16
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (40ό λεπτό): Δυνατό σουτ του Μαυριά εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.
17:18
Τύρναβος-Αιγινιακός (40ό λεπτό): Σέντρα του Γιαζιτζόγλου, ο Καζάκης πλασάρει στο δεύτερο δοκάρι και ο Λαμπρόπουλος απομακρύνει.
17:20
Ημίχρονο:

Τύρναβος-Αιγινιακός 0-0
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 0-0
17:21
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (12ο λεπτό): Ο Κόσουτιτς σεντράρει, ο Τσούπρος παίρνει την κεφαλιά και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Αχαρναϊκού.
17:26
Καλλιθέα-Ερμιονίδα: Οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτοβουλία, αλλά δεν έχουν απειλήσει μέχρι στιγμής.
17:27
Επισκοπή-Παναιγιάλειος: Ανώτερη η κρητική ομάδα στο ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται χωρίς τον Ρουμπουλάκου, ο οποίος την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας.
17:36
Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο σε Κατερίνη, Ζάκυνθο και Λάρισα.
17:38
Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας (48ο λεπτό): Σουτ του Μπλέτσα, η μπάλα άουτ.
17:39
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (30ό λεπτό): Ατομική προσπάθεια του Ταμπάκη από δεξιά, ο Μελίσσας απομακρύνει.
17:39
Επισκοπή-Παναιγιάλειος (29ο λεπτό): Σουτ του Μίλιεβιτς, η μπάλα πάνω από την εστία της Επισκοπής.
17:44
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (34ο λεπτό): Πλασέ του Ίβκοβιτς, ο Ζώνας απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
17:50
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (48ο λεπτό): Εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ο Καρτσαμπάς σημαδεύει το δεξί δοκάρι με προβολή και στην επαναφορά ο Καραγιαννίδης δεν μπορεί να σκοράρει.
17:50
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (53ο λεπτό): Ο Παπατολίκας νικά σε τετ α τετ τον Μαυριά.
17:51
Τύρναβος-Αιγινιακός (50ό λεπτό): Ο Φαμπίνιο, αν και πεσμένος, βρίσκει τον τρόπο να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
17:52
ΓΚΟΛ! Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 0-1 (50ό λεπτό): Σέντρα του Στεφανίδη, ο Πάτο πλασάρει και ανοίγει το σκορ.
17:53
Ημίχρονο σε Ταύρο, Μενίδι και Ρέθυμνο.
17:54
ΓΚΟΛ! Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 0-2 (60ό λεπτό): Σουτ του Βελλίνη, η μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Πολίτη.
17:57
Τύρναβος-Αιγινιακός (62ο λεπτό): Ο Κώστας Αχαλινόπουλος αντικρίζει κόκκινη κάρτα και ο Αιγινιακός μένει με 10 παίκτες.
18:05
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (66ο λεπτό): Οι φιλοξενούμενοι απειλούν με σουτ του Μαυριά.
18:06
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο σε Ταύρο, Μενίδι και Ρέθυμνο.
18:12
ΓΚΟΛ! Καλλιθέα-Ερμιονίδα 1-0 (51ο λεπτό): Κακό διώξιμο ο Ταπέ σε διεκδίκηση με τον Μασάδο, η μπάλα καταλήγει στον Φράγκο, ο οποίος ανοίγει το σκορ με σουτ εντός περιοχής.
18:13
Επισκοπή-Παναιγιάλειος (47ο λεπτό): Καλό σουτ του Πις, η μπάλα άουτ.
18:16
ΓΚΟΛ! Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 1-2 (81ο λεπτό): Ο Βυθούλκας μειώνει με σουτ.
18:17
Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 1-2 (82ο λεπτό): Ο Πιτταράς σημαδεύει το δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα και η Ζάκυνθος αγγίζει την ισοφάριση!
18:17
ΓΚΟΛ! Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (53ο λεπτό): Εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, ο Ταμπάκης κάνει το πλασέ και ανοίγει το σκορ.
18:20
ΓΚΟΛ! Επισκοπή-Παναιγιάλειος 0-1 (57ο λεπτό): Μπαλιά του Ουρτάδο στον Σανδραβέλη, ο Φουρτάδο μπαίνει στη φάση και ανοίγει το σκορ.
18:21
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (86ο λεπτό): Σουτ του Μπουζούκη, μπλοκάρει ο Κουτσόπουλος.
18:23
Τελικό: Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
18:25
Τελικό: Τύρναβος-Αιγινιακός 0-0
18:26
Τελικό: Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 1-2
18:42
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (74ο λεπτό): Κεφαλιά του Ράντι, ο Παγούδης μπλοκάρει και κρατά το 1-0.
18:47
Καλλιθέα-Ερμιονίδα (85ο λεπτό): Ο Ρουσάκης αντικρίζει κόκκινη κάρτα, με 10 παίκτες η Καλλιθέα.
18:50
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (87o λεπτό): Με 10 ο Αχαρναϊκός λόγω αποβολής του Νιάρου για φάουλ στον Ράντι.
18:58
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (94o λεπτό): Καλό σουτ του Τσιμόντζι, η μπάλα κοντράρει και περνά ελάχιστα άουτ.
18:59
Τελικά αποτελέσματα:

Καλλιθέα-Ερμιονίδα 1-0
Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0
Επισκοπή-Παναιγιάλειος 0-1
18:59
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK