Φοράει παντελόνια ο Παράσχος: Παραδέχθηκε ότι μπορεί να μην ήταν πέναλτι

Να και μια δήλωση που δεν συνηθίζουμε να ακούμε στα ελληνικά γήπεδα. Ο Πλατανιάς νίκησε την Κέρκυρα με 2-1 χάρη σε πέναλτι στα τελευταία λεπτά, όμως ο Γιώργος Παράσχος έκανε μια παραδοχή που σπανίζει.

Φοράει παντελόνια ο Παράσχος: Παραδέχθηκε ότι μπορεί να μην ήταν πέναλτι

Αρχικά, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: "Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από δικό μας λάθος και απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει πολύ καλά στην άμυνα και να “χτυπά” στις αντεπιθέσεις.

Αυτό που πετύχαμε ήταν να πρεσάρουμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και να μην καταφέρει να βγάλει τις αντεπιθέσεις που θα ήθελε. Δεν έβγαλαν καμία τέτοια αντεπίθεση, αλλά ό,τι έκαναν ήταν από δικά μας λάθη και στο γκολ και στο δοκάρι. Το παιχνίδι ήταν μονότονο. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και στο τέλος το καταφέραμε με το πέναλτι.

Τώρα βλέπουμε τα επόμενα ματς για το Κύπελλο, αλλά και αυτό με τον Λεβαδειακό. Επαναλαμβάνω ότι θέλω να δώσω πολλά μπράβο στα παιδιά που παρά την κούραση που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε είπε: "Δεν το έχω δει το πέναλτι. Ισως να έγινε και ένα λάθος υπέρ μας, αλλά δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι δεν δικαιούταν αυτή η ομάδα τη νίκη. Ηταν μια ακόμα ανατροπή, αυτή η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της, τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και δείχνουν ότι έχουν καθαρό μυαλό. Είχαμε την ηρεμία σε πολυπρόσωπη άμυνα να αλλάζουμε σωστά την μπάλα και να κάνουμε οργανωμένες επιθέσεις. Σήμερα αλλάξαμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Τέλος, για τους στόχους του Πλατανιά δήλωσε: "Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς μπορούμε να ανταποκριθούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK