Φορτούνης και Ντουρμάζ κοστίζουν όσο όλη η Χαποέλ Μπερ Σεβά!

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού αξίζουν περισσότερο από όλους τους παίκτες στο ρόστερ της Χαποέλ. Όλα τα εντυπωσιακά στοιχεία από το Tranfermarkt.de.

Φορτούνης και Ντουρμάζ κοστίζουν όσο όλη η Χαποέλ Μπερ Σεβά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τη γνωστή ιστοσελίδα Transfermarkt.de σχετικά με το κόστος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και της Χαποέλ Μπερ Σεβά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ωστόσο εξωαγωνιστικά μόνο ισορροπία δεν προκύπτει. Όλο το ρόστερ της πρώτης ομάδας των πρωταθλητών αξίζει 87.350.000 ευρώ με βάση τα στοιχεία της ιστοσελίδας, ενώ εκείνη των πρωταθλητών Ισραήλ φτάνει τα 13.550.000.

Τεράστια ήταν και η διαφορά των 14 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν την Τετάρτη οι δύο ποδοσφαιριστές. Οι "ερυθρόλευκοι" κόστιζαν 49.750.000, ενώ οι Ισραηλινοί 8.800.000.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρέθηκαν για διάφορους λόγους εκτός αποστολής έχουν σχεδόν τετραπλάσια αξία σε σχέση με τη Χαποέλ, αφού ο Αρτούρ Μαζουακού κοστολογείται στα 7.000.000, ο Νικόλα Λεάλι στα 5.000.000 και οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Παϊτίμ Κασάμι και Φελίπε Πάρντο στα 6.000.000.

Μόνο ο Κώστας Φορτούνης αξίζει περισσότερο από όλη την ομάδα της Χαποέλ που αγωνίστηκε χθες, αφού το Tranfermarkt.de τον κοστολογεί στα 10.000.000 ευρώ. Μαζί με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την αντικατάστασή του, οι δύο "ερυθρόλευκοι" είναι πιο ακριβή από όλο το ρόστερ της ομάδας του Μπερ Σεβά.

* Τα ποσά είναι σε εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θέμης Καίσαρης: Περσινά ξινά σταφύλια: Χωρίς σχέδιο, χωρίς παίκτες
Σταύρος Γεωργακόπουλος: Με MVP τον Σεμπά δεν πάει πουθενά
ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μαρινάκης: "Πρόκριση ή σπίτια σας!"
Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK