Φωτιά στην αντεπίθεση και μόνη 2η η Ξάνθη

Εφαρμόζοντας το παιχνίδι που της αρέσει περισσότερο, αυτό των αντεπίθεσεων, η Ξάνθη νίκησε 3-1 τον Ηρακλή αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 και παρέμεινε μόνη 2η. Ξανά δίχτυα είδε ο Γιουνές.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Είναι γνωστό ότι η Ξάνθη δουλεύει πάρα πολύ στις επιθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο, μ' αυτόν τον τρόπο άλλωστε αναρριχήθηκε στην 2η θέση του πίνακα. Προφανώς έτσι θα προσπαθήσει και να μείνει σ' αυτήν.

Τα δύο από τα τρία γκολ των ακριτών στο παιχνίδι με το Γηραιό στα Πηγάδια απλώς προήλθαν από αυτό το αγωνιστικό προτέρημα ή, αν θέλετε, και από την αφέλεια του Ηρακλή να παίζει πολύ ψηλά στην άμυνα.

Στο 2-1 στο 61' από τον Τριάδη δεν χρειάστηκαν πάρα μονάχα τρεις πάσες για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Λάθος αμυντικού του Ηρακλή, Τριάδης γκολ! Στο δεύτερο του Γιουνές οι πάσες έγιναν τρεις αλλά το...νόημα δεν άλλαξε.

Ο Ηρακλής είχε προηγηθεί μόλις στο 10' με τον Πασά αλλά με τέτοια αμυντική συμπεριφορά δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι άλλο. Προς το τέλος έχασε και πέναλτι ο Λουκίνας.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης (81' Ράνος), Τριάδης, Σολτάνι (58' Λάζιτς), Γιουνές (87' Κώστας)

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Αγγελόπουλος (64' Λεοζίνιο), Ιντζόγλου (74'΄Ηλιάδης), Κούρος, Πασάς (74' Γροντής), Μοντέιρο, Λουκίνας

News 24/7

24MEDIA NETWORK