Φοβάται τους Κινέζους ο Σιμεόνε

Τελικά υπάρχει κάτι που τρομάζει τον Τσόλο Σιμεόνε και αυτό είναι τα εκατομμύρια των Κινέζων. Όσα δήλωσε πριν το ματς Σεβίλλη εξάλλου έχουν μεγάλο... μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone listens to a question during a news conference at the Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday, Sept. 26, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League Group C soccer match with Chelsea on Wednesday. (AP Photo/Francisco Seco)
Diego Simeone AP IMAGES

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε και αυτό γιατί οι Κινέζοι της Dalian Yifang έχουν βάλει στο... μάτι δυο ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τους Γιανίκ Καράσκο και Φερνάντο Τόρες!

Ο πρώτος είναι μία ανάσα από το να μετακομίσει στην Ασία, με τις δυο ομάδες να τα έχουν βρει στα 30.000.000€, ενώ ο δεύτερος προέκυψε τελευταία στιγμή. Ο προπονητής των "ροζιμπλάνκος" πάντως ανησυχεί και δεν δίστασε να το πει στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σεβίλλη.

"Ανησυχώ με όλα αυτά τα χρήματα που κινούνται στο παζάρι. Τις φήμες για παίκτες, προπονητές και γενικότερα δεν είναι μία κατάσταση που σε κάνε να νιώθεις άνετα", είπε αρχικά και συνέχισε;

"Δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι εκπρόσωποι τους, αλλά το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα κλείνει στις 28 Φεβρουαρίου. Σε δυο μήνες δηλαδή πολλοί παίκτες μπορούν να φύγουν.

Θα ήταν καλύτερο να υπήρχε μία στάνταρ ημερομηνία για όλες τις ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK