Φουλ επίθεση από Αλέγκρι, φουλ της ατάκας από Μπουφόν!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έκρυψε την επιθετική του διάθεση ενόψει της πρώτης μάχης με την Μπαρτσελόνα ενώ ο Τζίτζι Μπουφόν κέρδισε τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου με δύο... ατάκες.

Juventus manager Massimiliano Allegri, left, and Juventus captain Gianluigi Buffon chat during a press conference ahead of the 2015 TIM Italian Supercup against Lazio at the Shanghai Stadium in Shanghai Thursday, Aug. 6, 2015. (AP Photo/Ng Han Guan)
Juventus manager Massimiliano Allegri, left, and Juventus captain Gianluigi Buffon chat during a press conference ahead of the 2015 TIM Italian Supercup against Lazio at the Shanghai Stadium in Shanghai Thursday, Aug. 6, 2015. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Η αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου της Γιουβέντους ήταν ασφυκτικά γεμάτη την Δευτέρα, για πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και την τότε κόντρα με την Ρεάλ Μαδρίτης και η αιτία ήταν προφανής καθώς το βράδυ της Τρίτης η "γηραιά κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Το μεγάλο πλήθος των δημοσιογράφων που μαζεύτηκε πάντως στην αίθουσα δεν έφυγε με παράπονο καθώς για αυτό φρόντισαν οι λαλίστατοι Αλέγκρι και Μπουφόν.

Φουλ επίθεση από Αλέγκρι, φουλ της ατάκας από Μπουφόν!

"Δεν θα πω την ενδεκάδα αλλά αύριο θα παίξουν και οι 4 επιθετικοί (σ.σ. Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Κουαδράδο). Με το πρώτο ματς να είναι εντός έδρας, είναι σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ", δήλωσε ο Αλέγκρι ο οποίος κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου δεν ξέχασε το μεγάλο άτυχο του περασμένου Σαββατοκύριακου στην Ιταλία, Τζουζέπε Ρόσι (ρήξη πρόσθιου χιαστού, 7 μήνες εκτός), δίνοντάς του την ευχή για ταχεία ανάρρωση.

Φουλ επίθεση από Αλέγκρι, φουλ της ατάκας από Μπουφόν!

Όσο για τον Μπουφόν; Αυτός και αν "έγραψε" με τις δηλώσεις του! "Εάν νομίζω πως αυτή είναι η σωστή σεζόν για μένα στο Champions League; Ε, 22 χρόνια το σκέφτομαι αυτό αλλά...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 38χρονος πορτιέρε, ο οποίος για το 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Παρί στον προηγούμενο γύρο, είπε: "Όταν είδα την ανατροπή της Μπαρτσελόνα επί της Παρί νόμιζα πως η ζωή με δίδαξε ένα νέο πράγμα όταν πίστευα πως τα είχα μάθει ήδη όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK