Φουλ επίθεση κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Μπεργκ με τον Φιγκερόα αναμένεται να αγωνιστούν μαζί στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Φουλ επίθεση κόντρα στον ΠΑΣ

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα βρεθούν μαζί στο αρχικό σχήμα ο Σουηδός επιθετικός με τον Αργεντινό φορ. Την πρώτη φορά από ασίστ του Μπεργκ, ο Φιγκερόα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 σε βάρος του Εργοτέλη στην Κρήτη, ενώ η δεύτερη φορά ήταν στην ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου που δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κλωναρίδη και τον ανέτοιμο Μπαιράμι, σκέφτεται να ξεκουράσει τον Πράνιτς που προέρχεται από τους δύο συνεχόμενους αγώνες της Κροατίας με την Ισλανδία για τα μπαράζ του Μουντιάλ. Οι "πράσινοι" στοχεύουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έκτη συνολικά που θα τους διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται ιδιαίτερα για την απουσία του κόσμου λόγω της ποινής αποκλεισμού της έδρας για μια αγωνιστική για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η πιθανή 11αδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Αμπέιντ, Φιγκερόα και Μπεργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK