Φουλ "κράξιμο" σε Μπαρτσελόνα από πρώην άσο του Παναθηναϊκού

Ο Σέρχιο Σάντσεθ ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Μάλαγα και δεν δίστασε να στάξει... δηλητήριο για τους "μπλαουγκράνα" μέσω της σελίδας του στο Twitter.

Φουλ "κράξιμο" σε Μπαρτσελόνα από πρώην άσο του Παναθηναϊκού

H Μπαρτσελόνα "πλήρωσε" την απουσία των Μέσι και Σουάρες στον αγώνα με την Μάλαγα καθώς "κόλλησε" στο 0-0 και έχασε δύο πολύτιμους πόντους στη μάχη του τίτλου, με τον αγώνα στο "Camp Nou" να καταφέρνει πάντως να αφήνει παράπονα και στις δύο ομάδες αναφορικά με τη διαιτησία.

Οι Καταλανοί φωνάζουν για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ζεράρ Πικέ και για ένα γκολ του ίδιου παίκτη που δεν μέτρησε αφού υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ενώ στον αντίποδα η Μάλαγα είχε παράπονα που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες αλλά και με τα 3 έξτρα λεπτά καθυστερήσεων που παίχτηκαν στο φινάλε σε σχέση με όσα είχε υποδείξει αρχικά ο διαιτητής.

Φουλ "κράξιμο" σε Μπαρτσελόνα από πρώην άσο του Παναθηναϊκού

Φανατικός υποστηρικτής της άποψης πως η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε είναι και ο Καταλανός Σέρχιο Σάντσεθ, πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού και νυν της Ρουμπίν Καζάν, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ και φόρεσε τη φανέλα των Ανδαλουσιανών από το 2011 μέχρι το 2015.

"Πάντα τα ίδια. Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει. Ας νικήσουν, βάζοντας γκολ. ΚΛΟΠΗ! Μαζί σου Γιορέντε", έγραψε μετά την αποβολή του Γιορέντε στο 68' (για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ), ενώ στο φινάλε του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους Ανδαλουσιανούς για το αποτέλεσμα που πήραν μέσα στη Βαρκελώνη.

ΤΑ TWEETS ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το εντυπωσιακό "STOP" του Καμενί στον Νεϊμάρ
Χωρίς τον Μέσι δεν είχε πάρτι για την Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK