Φούλαμ για Βέλλιο, ζήτησε να τον δοκιμάσει

Το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Η τελευταία που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι φαίνεται πως είναι η Φούλαμ.

Φούλαμ για Βέλλιο, ζήτησε να τον δοκιμάσει
Ο σύλλογος του Λονδίνου εξέφρασε την επιθυμία να δοκιμάσει τον Έλληνα επιθετικό του Ηρακλή και αν πείσει τον προπονητή Μαρκ Χιούζ να προχωρήσει στην απόκτησή του. Η υπόθεση του νεαρού θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα συζητηθούν πιο αναλυτικά οι προϋποθέσεις μιας ενδεχόμενης μετακίνησης.

Φορτσάρουν ενόψει Ολυμπιακού

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία των παικτών του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Πίτου Γκαρσία, ενώ την Πρωτοχρονιά αναμένεται ο Πάμπλο Λίμα.

Εκτός έμεινε ο Γιώργος Μπαντής, λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο, ωστόσοτο Σάββατο ενδέχεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή ο Τάσος Κατσαμπής άρχισε ελαφρύ τρέξιμο.

Σχετικά τώρα με το πρωτοχρονιάτικοπρόγραμμα, δεν θα υπάρξει ρεπό λόγω της επικείμενης αγωνιστικής υποχρέωσης με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 31/12 έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στην Μίκρα (09:00), ενώ το Σάββατο απογευματινή (16:00).