Φούλοπ για Ολυμπιακό

Θέμα χρόνου είναι η επιστροφή του Μάρτον Φούλοπ στα ελληνικά γήπεδα. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, με διαβατήριο την καλή του πορεία με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά κυρίως τη δύναμη της ψυχής του, παρουσιάζεται έτοιμος να ξαναβάλει γάντια και να καθίσει κάτω από... ψηλότερα δοκάρια.

Φούλοπ για Ολυμπιακό

Ο Φούλοπ τον περασμένο Μάιο ενημερώθηκε από γιατρούς στην πατρίδα του ότι αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας. Έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, αγωνίστηκε μόνο στον Τελικό Κυπέλλου και στη συνέχεια αφαίρεσε τον όγκο που είχε εντοπιστεί στο χέρι του.

Οι γιατροί του έδωσαν το ΟΚ για να αρχίσει και πάλι προπονήσεις όπως και συνέβη και πλέον ο Ούγγρος έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουγγαρία, τον Μάρτον Φούλοπ παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του Φούλοπ τονίζουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο "deal".

Ο Φούλοπ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει κάνει μέσω των εκπροσωπών του μια επαφή με τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά περιμένουν το "πράσινο φως" των τελευταίων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να προχωρήσουν τις συζητήσεις.

Αν όλα πάνε καλά και βάσει του σχεδίου που έχουν στον Ολυμπιακό για τον Φούλοπ, ο Ούγγρος γκολκίπερ θα έρθει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα και αφού μιλήσει με τον Ολυμπιακό θα ταξιδέψει στην Κρήτη, ώστε να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη για να ξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK