Φουντώνουν τα εκλογο-σενάρια στη Super League…

Την ίδια ημέρα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, την 1 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί –σύμφωνα με πληροφορίες- και συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας.

Φουντώνουν τα εκλογο-σενάρια στη Super League…

Σε εκείνο το Δ.Σ. θα προκύψει κατά πάσα πιθανότητα και ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας, έπειτα από την ολοκλήρωση της διετούς θητείας του Γιάννη Μώραλη στον προεδρικό θώκο του συνεταιρισμού.

Τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος, δίνουν και παίρνουν!

Μέχρι πρότινος, εμφανιζόταν ως μεγάλο φαβορί (καθώς και τον ήθελαν και φέρεται να "ψηνόταν" και ο ίδιος) τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη! Σύμφωνα, ωστόσο, με μια έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, η περίπτωσή του έχει "καεί" οριστικά!

Ο πιθανότερος λόγος, είναι επειδή δεν θα τύχαινε μεγάλης αποδοχής από τις ΠΑΕ, κυρίως τις μικρές και ανταγωνίστριες. Δεν είναι λίγες οι ομάδες, άλλωστε, που φοβούνται έντονα ότι θα υποβιβαστούν, λόγω του ότι η νέα προκήρυξη θα προβλέπει τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων τη νέα σεζόν, δηλαδή περισσότερων από κάθε άλλη φορά!

Αυτές οι ομάδες, λοιπόν, θεωρούν πως με τον Πουλινάκη στην προεδρία της λίγκας, ο ΟΦΗ θα ισχυροποιήσει τη θέση του στα κέντρα αποφάσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται στην μάχη που θα δοθεί για την παραμονή στην κατηγορία.

Συμπερασματικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει ως φαβορί ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και σχεδόν… ισόβιος αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος προαλείφεται γι’ αυτή τη θέση εδώ και χρόνια, αλλά για διαφόρους λόγους... δεν του καθόταν!

Μέχρι τότε πάντως, μεσολαβεί μία εβδομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω! Από το να… επανακάμψει η περίπτωση Πουλινάκη, ως το να προκύψει την τελευταία στιγμή πρόσωπο έκπληξη…

News 24/7

24MEDIA NETWORK