Αινιγματικός Φουστέρ: "Αν δεν υπάρξει κάτι, θα κοιτάξω το μέλλον μου"

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στον "Sport24 Radio 103.3" και την εκπομπή "το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, ενώ αποκάλυψε ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής που συνεργάστηκε στους "ερυθρόλευκους".

Αινιγματικός Φουστέρ: "Αν δεν υπάρξει κάτι, θα κοιτάξω το μέλλον μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ερυθρόλευκος άσος στον "αέρα" του " Sport24 Radio 103.3"

Για τα συναισθήματά του για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος: "Κάναμε καλή αρχή στη σεζόν και η χρονιά έκλεισε εξαιρετικά με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού".

Για την εφετινή σεζόν: "Δεν έπαιξα σε πολλά ματς. Αυτό που θυμάμαι είναι το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα φέτος και τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου".

Για την αγάπη του κόσμου: "Η αγάπη του κόσμου είναι για μένα το πιο σημαντικό βραβείο που έχω κατακτήσει. Είναι μαζί μας τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα".

Για το αν περίμενε πως θα δεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό: "Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με έπεισε για τον πρότζεκτ και ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Δεν περίμενα πως θα δενόμουν τόσο, δεν το φανταζόμουν".

Για την πιο έντονη στιγμή με τα "ερυθρόλευκα": "Δύσκολη ερώτηση. Είναι πολλές οι όμορφες στιγμές. Θυμάμαι το πρώτο ματς που αγωνίστηκα, την πρώτη συμμετοχή στο Champions League και το πρώτο γκολ. Παρόλα αυτά, ξεχωρίζω το γκολ που σημείωσα κόντρα στον Ατρόμητο".

Αν μπορούσε να ξαναπαίξει ένα παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ποιο θα ήταν: "Η ήττα με τον Παναθηναϊκό με 0-3 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μας πόνεσε πολύ. Είναι πολλά όμως. Όπως, ο αγώνας απέναντι στην Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ".

Για το τι σκέφτεται να κάνει του χρόνου: "Νιώθω την αγάπη του κόσμου ακόμα κι όταν περπατάω στο δρόμο με τον γιο μου. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου πέρυσι μέχρι την 30ή Ιουνίου του 2016. Ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση. Αν δεν υπάρξει κάτι θα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου".

Για το αν θα πήγαινε σ' άλλη ελληνική ομάδα: "Όχι".

Για τη συγκίνησή του στην περυσινή φιέστα: "Δεν ήξερα αν θα συνεχίσω. Έβλεπα δίπλα τους συμπαίκτες, τους φίλους μου. Γι' αυτό έβαλα τα κλάματα".

Για το τι κρατάει από τους προπονητές που συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό: "Απ' όλους πήρα κάτι. Όλοι έχουν τα καλά και τα κακά τους. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, αυτός θα ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Γιατί αυτός με έφερε στον Ολυμπιακό και μ' αυτόν έπαιξα περισσότερο".

Για το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον ίδιο: "Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ που έπαιξα. Όταν φύγω, ο Ολυμπιακός θα χάσει έναν παίκτη, αλλά θα αποκτήσει έναν μεγάλο φίλαθλο".

Για το τι έχει πάει στραβά στο Europa League: "Είναι δύσκολο να περιγράψω τι συνέβη. Πιστεύαμε και φέτος κόντρα στην Άντερλεχτ πως είχαμε ελπίδες. Ίσως ήταν η κούραση από τα πολλά παιχνίδια. Μπορεί να είχαμε χαλαρώσει επειδή είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από νωρίς. Στο Champions League παίξαμε πολύ καλύτερα από το Europa League".

Για τη διαφορά ποιότητας με τις υπόλοιπες ομάδες: "Δεν έχει σημασία να νικάς μόνο τα ντέρμπι. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά που υπήρχε ανταγωνισμός, κυρίως με τον Παναθηναϊκό. Υπήρξαν έδρες που μας δυσκόλεψαν, όπως για παράδειγμα του Ολυμπιακού Βόλου. Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει η ψαλίδα με τους υπόλοιπους".

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι: "Συζητήσαμε με τον προπονητή. Είπαμε πως είμαστε καλύτεροι. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τα στοιχεία που δεν ήμασταν τόσο καλοί".

Για το γεγονός πως δεν έχει πετύχει γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Δεν σκόραρα κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι απωθημένο. Σκόραραν οι συμπαίκτες μου και αυτό μένει. Η νίκη είναι που μένει".

Για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε στον Ολυμπιακό: "Ο Μπάλας Μέγερι. Τα πρώτα χρόνια μιλούσα και έκανα παρέα περισσότερο με τους Ισπανούς, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξα σχέση και με τον Μεγερι. Διατηρούμε μέχρι και σήμερα επαφές".

Για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται: "Πίσω από τον επιθετικό. Έχω παίξει αριστερά, δεξιά, στο κέντρο. Δεν το θεωρώ αρνητικό να παίζω σ' αρκετές θέσεις, γιατί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να προσαρμόζεται στα 'θέλω' του προπονητή".

Ενώ, έκλεισε τη συνέντευξη στα ελληνικά: "Ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Σταύρος Γεωργακόπουλος: Πλάκα μας κάνεις ρε Καμπιάσο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK