Φραστική επίθεση Γούναρη εναντίον του Αρη

Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους του Αρη είχε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Γούναρης.

Φραστική επίθεση Γούναρη εναντίον του Αρη
Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους του Αρη είχε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Γούναρης. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ.Γούναρης αποκάλεσε τους κίτρινους "σκουλήκια" εκνευρισμένος από τις διαμαρτυρίες τους για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Γούναρης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με δηλώσεις που θα... μείνουν στην ιστορία: "Τους είπα σκουλήκια, γιατί όλη η Ελλάδα τους αποκαλεί έτσι!"

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κέρδισαν τον Αρη και τις αντίξοες συνθήκες. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα στις πράξεις και όχι στα λόγια. Το τελικό σκορ μας αδικεί γιατί θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα δύο γκολ. Με απέβαλαν διότι ένας άνθρωπος του Άρη, είπε στον διαιτητή πως αποκάλεσα τον Κάσερες γύφτο και έναν παίκτη του Άρη σκουλήκι. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πουλάει μαγκιά μέσα στο γήπεδο μας. Εγώ δεν βρίζω. Η λέξη γύφτος δεν είναι βρισιά αν είσαι γύφτος. Πρέπει να σέβεται το ψωμί που τρώει εδώ, όπως το σέβομαι κι εγώ. Οσο για τα σκουλήκια, που είναι το πρόβλημα; Όλη η Ελλάδα σκουλήκια τους λέει!"

Περιττό να αναφέρουμε πως ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Σπύρος Γόγολος αποχώρησαν από την αίθουσα Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK