Φρένκι Ντε Γιονγκ: Απαντάει αν παίρνει ή δεν παίρνει 400.000 την εβδομάδα

Έξαλλος με τα ΜΜΕ ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν για το μισθό του. Ο Ολλανδός λέει πως είναι όλα ψέματα και ξεκαθαρίζει...

Netherlands' Frenkie de Jong lines up prior to the World Cup 2022 group G qualifying soccer match between the Netherlands and Norway at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Tuesday, Nov. 16, 2021. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ AP PHOTO/PETER DEJONG

Τα πράγματα στη θέση τους φαίνεται πως έβαλε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο νεαρός Ολλανδός θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μισθό του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο TV NOS: "...έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες και ψέματα σχετικά με τον μισθό μου, στα τρία χρόνια που είμαι εδώ έχει γίνει μείωση στον μισθό μου και μετά μου έχουν επιστραφεί κάποια χρήματα οπότε επέστρεψα στο κανονικό μου ποσό, αλλά πολλοί νόμιζαν ότι πληρώνομαι με περισσότερα..."

Ο Ολλανδός μέσος φαίνεται πως πληρωνόταν περίπου με 400.000 ευρώ την εβδομάδα με βάση την συμφωνία που είχε υπογράψει με την ομάδα της Μπαρτσελόνα το 2019, αλλά σύμφωνα με αυτά που λέει στη συνέντευξή του μάλλον αυτά τα σενάρια δεν είναι υπαρκτά. Πάντως, αναφέρει πως ουδέποτε αρνήθηκε μείωση στον μισθό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιστορικός Σαλάχ που προσπέρασε τον θρύλο Τζέραρντ και ψάχνει κορυφή

Ο Κλοπ ξεκαθάρισε την "παρεξήγηση" με τον Σαλάχ

Ο αρχηγός της Φέγενορντ αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο

News 24/7

24MEDIA NETWORK