Φτηνά τη γλύτωσε...

Με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για την ρίψη φωτοβολίδας προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, Μάκη Ευθυμιάδη. "Ηταν ένα τυχαίο συμβάν. Την φωτοβολίδα έριξε άγνωστο και ασυγκρότητο άτομο", ήταν η απολογία της Ενωσης νωρίτερα.Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ιωνικό με πρόστιμο 5.000 ευρώ, για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Φτηνά τη γλύτωσε...
Με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για την ρίψη φωτοβολίδας προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, Μάκη Ευθυμιάδη. "Ηταν ένα τυχαίο συμβάν. Την φωτοβολίδα έριξε άγνωστο και ασυγκρότητο άτομο" , ήταν η απολογία της Ενωσης νωρίτερα. Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ιωνικό με πρόστιμο 5.000 ευρώ, για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ...

Στον ... Ηρακλή εναπόθεσε τις ελπίδες της για τη "σωτηρία" η ΑΕΚ, προκειμένου να αποφύγει βαριά τιμωρία για την φωτοβολίδα που πέταξε οπαδός της και κτύπησε στο χέρι τον διαιτητή Ευθημιάδη λίγο πρίν τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο τη περασμένη Κυριακή. Η ΑΕΚ απολογήθηκε το πρωί στον αθλητικό δικαστή και οι εκπρόσωποί της δεν αρνήθηκαν το γεγονός, όμως ζήτησαν την επιείκια του δικαιοδοτικού οργάνου, που μεταφράζεται, όπως είπαν, σ'ενα χρηματικό πρόστιμο ανάλογο της βαρύτητας του συμβάντος.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ακης Τάκης και ο νομικός της σύμβουλός Χάρης Γρηγορίου, ενώ κατέθεσε και ο παρατηρητής του αγώνα Γιώργος Πουλίδης.

Η πλευρά της ΑΕΚ επικαλέστηκε ανάλογο συμβάν στον αγώνα Ηρακλή- Ιωνικού, όταν κέρμα κτύπησε στο πρόσωπο τον διαιτητή Φινοκαλιώτη και ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ. Επίσης υποστήριξαν οτι την φωτοβολίδα πεταξε ένας ανεγκέφαλος και δεν μπορούν να το αρνηθούν.

"Είχαμε να κάνουμε μ' εναν πολύ κακό διαιτητή, ο οποίος παραπέμφθηκε με τον χειρότερο βαθμό. Δεν μας καταδίκασε, αλλά μας άφησε πίσω στο κυνήγι για το Tσάμπιον Λιγκ. Η ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά τον Μπάγιεβιτς, θέλει την ηρεμία της. Οι φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο, κανένας δεν αντέδρασε, αλλά στο 92΄ είχαμε αυτό το άτυχο γεγονός σε μια στιγμή μάλιστα που η ΑΕΚ που ο Ευθυμιάδης έδωσε το πιο θετικό σφύριγμα για την ομάδα (αποβολή Λαγωνικάκη). Πως ήταν δυνατόν το γεγονός αυτό να προκαλέσει διαμαρτυρία".

Οι ανθρωποί της ΑΕΚ υποστήριξαν οτι ο Ευθυμιάδης είχε ένα επιδερμικό μαύρισμα και όχι έγκαυμα, μια σοβαρή ενόχληση και όχι τραυματισμό και γι'αυτό συνέχισε τον αγώνα κανονικά.

Ο παρατηρητής του αγώνα είπε μεταξύ άλλων οτι και χίλιες φωτοβολίδες να πέσουν "αμφιβάλω αν θα πέσουν στο χέρι του διαιτητή. Χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να το πετύχει κάποιος, όπως των ΕΚΑΜ. Ηταν μια ενέργεια διμαρτυρίας", πρόσθεσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK