Φυσέκης: "Θα κριθούν πολλά στον αγώνα με την Καβάλα"

Ο τερματοφύλακας του Άρη Γιάννης Φυσέκης μίλησε στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, για τη νίκη του Άρη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού.

Φυσέκης: "Θα κριθούν πολλά στον αγώνα με την Καβάλα"

Ο τερματοφύλακας του Άρη Γιάννης Φυσέκης μίλησε στον Sport 24 Radio για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και την "μάχη" με την ομάδα των Σερρών για την 1η θέση που εξασφαλίζει την άνοδο στην Football League

" Είχαμε λίγο άγχος και ένταση στην αρχή αλλά τα αφήσαμε γρήγορα στην άκρη αυτά και το παιχνίδι κύλησε πολύ καλά για εμάς. Ειδικά μετά την επίτευξη του γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, λύθηκαν τα πόδια μας, παίξαμε καλύτερα και ο κόσμος δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα".

Για το τι φταίει και ο Άρης δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, καθώς βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό: " Η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα από την αρχή, όπως την παρακολουθούσα, καθώς ήρθα τον Γενάρη και δεν μπορώ να σας απαντήσω με ακρίβεια. Όπως όλες οι ομάδες, δεν ήταν αυτή που έπρεπε ώστε να ανταπεξέλθει στην Γ΄ Εθνική. Αυτά τα προβλήματα τα ξεπέρασε γρήγορα, αλλά έχασε κάποιο έδαφος και αυτό παλεύουμε να καλύψουμε".

Για το αν Άρης θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής: " Από τη στιγμή που δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας και δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι συγκεντρώσουμε όλους τους βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια και να ελπίζουμε ότι στο τέλος θα είμαστε πρώτοι. Ότι κάνουμε δηλαδή από την αρχή. Θα κριθούν πολλά στον αγώνα μας με την Καβάλα. Όταν παίζεις με τους συνδιεκδικητές είναι διπλοί οι βαθμοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK