Γ'Εθνική: Με φόντο την άνοδο

Γ'Εθνική: Με φόντο την άνοδο
Η ώρα να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους έφτασε. Λάρισα και Καστοριά κοντράρονται την Τετάρτη το μεσημέρι στο Αλκαζάρ με σκοπό να πάρουν σαφές προβάδισμα στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Οι "βυσσινί" μετά την ήττα στην Αθήνα από τον Αχαρναϊκό θέλουν να σκαρφαλώσουν και πάλι στην κορυφή, ενώ επιθυμούν να αποδείξουν ότι αυτοί είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Στην αποστολή τους αυτή αναμένεται να τους βοηθήσει και ο κόσμος που για άλλη μια αγωνιστική αναμένεται να γεμίσει το στάδιο του Αλκαζάρ.

Τα ίδια όμως ισχύουν και για την Καστοριά. Οι "γουναράδες" με νίκη μέσα στη Θεσσαλία θα έχουν κάνει το μεγάλο άλμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. Εξάλλου είναι και μια ευκαιρία για εκδίκηση καθώς στον πρώτο γύρο κατάφεραν και έσωσαν την παρτίδα μόλις στις καθυστερήσεις όταν και ισοφάρισε ο Βέλκοφ, ενώ είχαν μείνει με εννέα παίκτες.

Στα άλλα παιχνίδια που βρίσκονται στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι, Μαρκό και Θρασύβουλος αντιμετωπίζοντας εντός έδρας Καβάλα και Αχαρναϊκό αντίστοιχα θα προσπαθήσουν να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν κοντά στους πρωτοπόρους. Ενδιαφέροντες αναμένονται να είναι και οι αναμετρήσεις Ρόδου-Βέροιας και Ηλυσιακού-Αγροτικού Αστέρα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου

Αγιος Δημήτριος-Βύζας Μεγάρων
Μαρκό-Καβάλα
Δόξα Δράμας-Λεωνίδιο
Λύκοι-Θύελλα Πατρών
Ατσαλένιος-Κιλκισιακός
Ποντιακός Νέας Σάντας-Χαλκίδα
Λάρισα-Καστοριά
Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας
Θρασύβουλος Φυλής-Αχαρναϊκός
Ρόδος-Βέροια

Ολοι οι αγώνες ξεκινούν στις 14:45

















Η βαθμολογία της Γ' Εθνικής κατηγορίας




News 24/7

24MEDIA NETWORK