Γ'Εθνική: Νέες νίκες για Καστοριά και Λάρισα

Γ'Εθνική: Νέες νίκες για Καστοριά και Λάρισα

Τη δέκατη πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική πέτυχε η Καστοριά την Πέμπτη νικώντας με 3-1 τον Θρασύβουλου, εντός έδρας.

Οι «γουναράδες» διατηρήθηκαν στη 2η θέση του πίνακα με 47 πόντους και αποσπάστηκαν 5 βαθμούς απ’ την ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή. Σημαντική νίκη πέτυχε και η Καβάλα η οποία κέρδισε με 1-0 τους Λύκους στη μακεδονική πόλη και απομακρύνθηκε απ’τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα, η Δόξα Δράμας ηττήθηκε με 1-0 απ’ τον Βύζαντα Μεγάρων και έχασε αρκετό έδαφος στην υπόθεση της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Χαλκίδα επικράτησε με 2-0 του Ηλυσιακού, η Θύελλα Πατρών κέρδισε με 1-0 τον Ποντιακό Νέας Σάντας, ο Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στη Ρόδο, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα έληξε και η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τη Βέροια.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της Μαρκό με τον Αγιο Δημήτριο και του Λεωνιδίου με τον Ατσαλένιο.

Ο αγώνας του Κιλκισιακού με τη Λάρισα ξεκινά στις 18.00

Καστοριά-Θρασύβουλος 3-1

Υπόθεση δύο λεπτών

Η Καστοριά χρειάστηκε δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος (74’ έως 76’) για να πετύχει τη δέκατη πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα και να αποσπαστεί με διαφορά 5 πόντων απ’ τον τρίτο του πίνακα της Γ’ Εθνικής Θρασύβουλου. Οι «γουναράδες» επικράτησαν με σκορ 3-1 των «πρασίνων» και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.

Η Καστοριά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι επιδιώκοντας να επιβάλει τον ρυθμό της ώστε να καταβάλει την αντίσταση του Θρασύβουλου. Οι «γουναράδες» προσπάθησαν να κλείσουν τους «πράσινους» στα καρέ τους, αλλά η σωστή αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων απέτρεπε κάθε επιθυμία των γηπεδούχων.

Στο 3’ ο Τζιόκας άνοιξε το σκορ για την Καστοριά με δυνατό σουτ, έπειτα από μεταβίβαση του Σουλτανίδη. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαζαρίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, με αποτέλεσμα τα δύο συγκροτήματα να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλα με σκορ 1-1.

Στην επανάληψη η Καστοριά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε σε μια εύκολη όσο και σημαντική νίκη. Οι παίκτες του Τζόκο Χατζιέφσκι κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς έναντι των «πρασίνων», οι οποίοι φάνηκαν αδύναμοι να αντιδράσουν.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόνο δύο λεπτά για να κατακτήσουν τους τρεις πόντους. Στο 74’ ο Λαζαρίδης έβαλε την Καστοριά μπροστά στο σκορ με 2-1, επανορθώνοντας για το αυτογκόλ που είχε πετύχει. Στο 76’ ο Τζιόκος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο για την ομάδα του εδραιώνοντας τη νίκη των «γουναράδων».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Χαλκίδα-Ηλυσιακός 2-0
Αγροτικός Αστέρας-Ρόδος 2-2
Καβάλα—Λύκοι 1-0
Αχαρναϊκός-Βέροια 2-2
Θύελλα Πατρών-Ποντιακός Νέας Σάντας 1-0
Καστοριά-Θρασύβουλος 3-1
Λεωνίδιο-Ατσαλένιος 0-0
Μαρκό-Αγιος Δημήτριος 0-0
Βύζας Μεγάρων-Δόξα Δράμας 1-0
Κιλκισιακός - Λάρισα 0-1 (64'Κακαζούκης)













H βαθμολογία της Γ'εθνικής


News 24/7

24MEDIA NETWORK