Γ. Κλίνσμαν: Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες

Η Γερμανία μπορεί να πέτυχε τη δεύτερη νίκη της, με 1-0 επί της Κίνας, στα πέντε τελευταία ματς που έχει δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε οδήγησε τους 49.000 φιλάθλους στην AOL Arena του Αμβούργου, να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες μετά το σφύριγμα της λήξης. Η αντίδραση του κόσμου έγινε απόλυτα αποδεκτή από τον τεχνικό των "πάντσερ", Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Γ. Κλίνσμαν: Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες

Η Γερμανία μπορεί να πέτυχε τη δεύτερη νίκη της, με 1-0 επί της Κίνας, στα πέντε τελευταία ματς που έχει δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε οδήγησε τους 49.000 φιλάθλους στην AOL Arena του Αμβούργου, να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες μετά το σφύριγμα της λήξης.

Η αντίδραση του κόσμου έγινε απόλυτα αποδεκτή από τον τεχνικό των "πάντσερ", Γιούργκεν Κλίνσμαν ο οποίος όμως παραμένει αισιόδοξος, πιστεύονταςότι η ομάδα του θα βρει σύντομα το δρόμο της: "Κατανοώ απόλυτα τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Ολοι περίμεναν να πετύχουμε περισσότερα γκολ κόντρα στην Κίνα. Οι προσδοκίες όλων μας είναι υψηλές. Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Σίγουρα, θα προτιμούσαμε να μας επευφημούν αλλά τους καταλαβαίνουμε. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να μας χειροκροτήσουν".

Από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα, η Γερμανία έχει πιάσει την απόδοση που θα ήθελε ο προπονητής της μονάχα στο ματς με τη Νότια Αφρική την οποία είχε νικήσει με 4-2. Απο'κει και πέρα, δύο ήττες από Σλοβακία και Τουρκία και η ισοπαλία με την Ολλανδία συνθέτουν την εικόνα των φιλικών της "νασιοναλμανσάφτ".

Ο Γερμανός τεχνικός πρόσθεσε: "Οι αποδοκιμασίες είναι μέρος του παιχνιδιού. Οι προπονητές πρέπει να περνούν και από αυτό το στάδιο. Πρέπει να αφομοιώνουμε τις απόψεις του κόσμου και φυσικά οι προπονητές δεν πρέπει να είναι απαλλαγμένοι της κριτικής. Ολοι είμαστε άτομα που ασκούν σκληρή αυτοκριτική κι όταν κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να αποδεχόμαστε τις αποδοκιμασίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK