Γαλλία: Εμμονή με το "Νο1" ο Κουπέ

Μία άτυπη μονομαχία εξελίσσεται στο στρατόπεδο της Γαλλίας. Ο βασικός τερματοφύλακας των "τρικολόρ", Γκρεγκορί Κουπέ, δηλώνει αποφασισμένος να κρατήσει την θέση του στην Εθνική, παρά το ότι η τιμωρία του Φαμπιάν Μπαρτέζ (τον Φλεβάρη είχε φτύσει διαιτητή σε φιλικό της Μαρσέιγ) λήγει στις 16 Οκτωβρίου.

Γαλλία: Εμμονή με το "Νο1" ο Κουπέ

Μία άτυπη μονομαχία εξελίσσεται στο στρατόπεδο της Γαλλίας. Ο βασικός τερματοφύλακας των "τρικολόρ", Γκρεγκορί Κουπέ, δηλώνει αποφασισμένος να κρατήσει την θέση του στην Εθνική, παρά το ότι η τιμωρία του Φαμπιάν Μπαρτέζ (τον Φλεβάρη είχε φτύσει διαιτητή σε φιλικό της Μαρσέιγ) λήγει στις 16 Οκτωβρίου. Ιδού πως βλέπει την κατάσταση...

" Πάντα ονειρευόμουν να είμαι το Νο1 της Γαλλίας. Αυτό συμβαίνει από τότε που ήμουν έξι ετών και δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα. Με το πέρασμα των χρόνων, ο στόχος μου έγινε εμμονή. Είμαι αθλητής και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Κατάφερα να βελτιωθώ και πλέον είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπαρτέζ. Τώρα που επιστρέφει, πρέπει να συζητήσουμε μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ραϊμόν Ντομενέ.

Διανύω το 32ο έτος της ζωής μου και βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέραςμου. Έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Μουντιάλ το ερχόμενο Καλοκαίρι καιδεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Βέβαια, απέναντι στην Ελβετία και τη Κύπρο, γνωρίζω πως δεν έχω περιθώριο λάθους. Ακόμη και το πιο μικρό, ίσως μου στοιχίσει τη φανέλα βασικού ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK