Γαλλία: Ο παίκτης που σκέφτεται ν' αποσυρθεί επειδή έγινε αρχηγός των Μπλε ο Εμπαπέ

Η Figaro βάζει φωτιά στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας παρουσιάζοντας συγκεκριμένο παίκτη δυσαραστημένο με την επιλογή Εμπαπέ στην αρχηγία.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Φαίνεται πως η επιλογή του Ντιντιέ Ντεσάμπ να δώσει το περιβραχιόνιο της εθνικής Γαλλίας στον Κιλιάν Εμπαπέ έχει προκαλέσει βαθιά δυσαρέσκεια στον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο σούπερ σταρ της Ατλέτικο, σύμφωνα με την Figaro, είναι τόσο προβληματισμένος με την απόφαση αυτή που σκέφτεται ν' αποσυρθεί από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Ο Γκριεζμάν είναι 32 ετών με 117 συμμετοχές και 42 γκολ στους Μπλε, ενώ είναι από τα παιδιά που έχουν υπηρετήσει πιστά τον Ντεσάμπ ο οποίος δεν έχει ακούσει και λίγα για τις επιλογές του. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Γκριεζμάν στο παρελθόν για τον προπονητή του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022: "Δίνω τα πάντα για τη Γαλλία και τον Ντεσάμπ".

Το αν θεωρεί ο έμπειρος επιθετικός πως ο κόουτς τον άδειασε μπορεί να μην το μάθουμε και ποτέ. Από την άλλη άπαντες περιμένουν με αγωνία κάποιο ψήγμα επιβεβαιώσεις του ρεπορτάζ της Figaro για τις σκέψεις "αντίου" του Γκριεζμάν. Μην ξεχνάμε πως και ο Μπενζεμά έχει αποσυρθεί από την εθνική διότι έχει θέματα με τον εκλέκτορα.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Ο Κάμπος του παρουσίασε το πλάνο, τι αποφάσισε

Μπαρτσελόνα: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και κινείται για κορυφαίο επιθετικό

Γαλλία: Ο Ντεσάμπ ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή

News 24/7

24MEDIA NETWORK