Γαλλία: Ο Βαράν έκανε "δώρο" στον Εμπαπέ με την αποχώρησή του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να είναι ο επόμενος αρχηγός της εθνικής Γαλλίας μετά από την αποχώρηση του Βαράν.

France's Kylian Mbappe celebrates scoring from the penalty spot his side's third goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Την αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε ο Ραφαέλ Βαράν μετά από 93 συμμετοχές και δύο τρόπαια, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και το Nations League του 2021.

Ο 29χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε το παράδειγμα του, μέχρι πρότινος, αρχηγού της ομάδας, Ούγκο Λορίς και σταμάτησε από την εθνική ομάδα.

Πλέον, έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό καθώς μετά τον Λορίς, ο Βαράν είναι ο αμέσως επόμενος στην ιεραρχία των αρχηγών και σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία που επικαλείται το Sportsbible, ο επόμενος αρχηγός έχει αποφασιστεί ήδη.

Ο λόγος φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ , ο οποίος στα 24 του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο πρώτος αρχηγός στην εθνικής Γαλλίας στις επόμενες διοργανώσεις της χώρας.

Σε αρκετά ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού είχε φορέσει και ο Αντουάν Γκριεζμάν αλλά οι Γάλλοι φέρεται να έχουν αποφασίσει πως θα πορευτούν με τον Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ομάδα της Serie A δεν έχει πληρώσει άνθρωπο από την αρχή της σεζόν

Γιουνάιτεντ: Πρόταση 80 εκατ για αγαπημένο παιδί του Αντσελότι, κατηγορηματικός ο Πέρεθ

Μπάγερν: Το μυστικό της ρήτρας του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK