Γαλλία: Συνεχίζει με Ντομενέκ

Να οδηγήσει τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου θα επιδιώξει ο Ραϊμόν Ντομενέκ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στον πάγκο των "τρικολόρ".

Γαλλία: Συνεχίζει με Ντομενέκ
Να οδηγήσει τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου θα επιδιώξει ο Ραϊμόν Ντομενέκ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στον πάγκο των "τρικολόρ". Ο τεχνικός των Γάλλων δέχθηκε έντονη αμφισβήτηση στην αρχή των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν η ομάδα είχε βρεθεί μέχρι και στην τέταρτη θέση του τετάρτου ομίλου, ωστόσο, ένα ντεμαράζ στην απόδοσή της, την έστειλε απευθείας στα τελικά της Γερμανίας.

Ο Γάλλος τεχνικός είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ωστόσο, ουδείς εκ των δύο θέλησε να αποκαλύψει τους διαλόγους τους. Ο Ζαν Πιερ Εσκαλέτ αρκέστηκε να τονίσει ότι θα ζητήσει την παραμονή του Ντομενέκ από το συμβούλιο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε πως " είχαμε μία συνάντηση, όμως δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω γι’ αυτό. Εχω μία αποστολή, έναν στόχο, ο οποίος είναι να βρίσκομαι στο Βερολίνο στις 9 Ιουλίου", αναφερόμενος στην ημερομηνία του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK