Γαλλική βόμβα! Σταματάει ο Βαράν από την εθνική Γαλλίας

Την αποχώρηση του από την εθνική Γαλλίας αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες εβδομάδες ο Ραφαέλ Βαράν σύμφωνα με την Parisien.

France's Raphael Varane looks to control the ball during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
ο Ραφαέλ Βαράν με την εθνική Γαλλίας AP

Την αποχώρηση του από την εθνική Γαλλίας αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα ο Ραφαέλ Βαράν σύμφωνα με δημοσίευμα της Parisien.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το γαλλικό μέσο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Ούγκο Γιορίς και Στηβ Μανταντά και θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο λόγος που οδηγείται σ΄αυτή την επιλογή ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι επειδή έχει φθαρεί τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και θέλει να περάσει παραπάνω χρόνο με την οικογένεια του.

Με την εθνική Γαλλίας ο 29χρονος αμυντικός έχει καταγράψεi 93 συμμετοχές και έχει στη συλλογή του το Παγκόσμιο Κύπελλο από τη διοργάνωση του 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πρόταση 80 εκατ για αγαπημένο παιδί του Αντσελότι, κατηγορηματικός ο Πέρεθ

Ντάνι Άλβες: Η Πούμας εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και του ζητά ποσό "μαμούθ"

Λίβερπουλ: Παρά τις προτάσεις, ανανεώνει το συμβόλαιο "σημαίας" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK