"Γάτα" ο Σπαλέτι: "ψάρωσε" ρεπόρτερ σε συνέντευξη Τύπου!

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη φετινή Serie A και το γεγονός αυτό έχει "απογειώσει" τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, σε τέτοιο βαθμό που να δίνει σόου στις συνεντεύξεις Τύπου (VIDEO)!

"Γάτα" ο Σπαλέτι: "ψάρωσε" ρεπόρτερ σε συνέντευξη Τύπου!

Φιορεντίνα, Ρόμα, Spal και Κροτόνε υποτάχτηκαν κατά σειρά στην Ίντερ στο ξεκίνημα της φετινής Serie A και πλέον οι "νερατζούρι" έχουν βάλει στόχο το "5 στα 5" που θα γίνει αν κατάφερουν και περάσουν χωρίς να... βραχούν από την έδρα της Μπολόνια για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική το βράδυ της Τρίτης.

Ενόψει μάλιστα αυτού του ματς ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έδωσε συνέντευξη Τύπου και πέρα από τα εγκώμια που έκανε για τους Χαντάνοβιτς ( "είναι για μας ό,τι ο Μπουφόν για την Γιουβέντους") και Ικάρντι ( "μοιάζει με φίδι στην αντιπαλη περιοχή, είναι απίστευτος παίκτης"), αλλά και τους Πέρισιτς και Βαλέρο, φρόντισε να "κλέψει την παράσταση" και με άλλο τρόπο.

Ήταν η στιγμή που άρχισε να χτυπάει στην αίθουσα το τηλέφωνο ενός δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Σπαλέτι, με τον Ιταλό τεχνικό να τον εντοπίζει και να του λέει με χιούμορ: "Μην είσαι ντροπαλός, τώρα το πρόστιμο δεν το γλιτώνεις, το έχεις πάρει. Πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο..."

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Ίντερ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK