Γαβριηλίδης: “Τέλος ο Γούμενος”
Επειδή υπήρχε η εκκρεμότητα με το ενδέκατο άτομο που θα συμμετείχε στην διοίκηση η νομικός του Ερασιτέχνη Κατερίνα Γιαννακοπούλου θα υποβάλλει Παρασκευή (01/12) το αίτημα διορισμού Προσωρινής διοίκησης στο Πρωτοδικείο, συνοδευόμενο με τις απαραίτητες παραιτήσεις του νυν διοικητικού συμβουλίου οι οποίες έχουν υποβληθεί.

η εκκρεμότητα με το ενδέκατο άτομο που θα συμμετείχε στην διοίκηση η νομικός του Ερασιτέχνη Κατερίνα Γιαννακοπούλου θα υποβάλλει Παρασκευή (01/12)το αίτημα διορισμού Προσωρινής διοίκησης στο Πρωτοδικείο, συνοδευόμενο με τις απαραίτητες παραιτήσεις του νυν διοικητικού συμβουλίου οι οποίες έχουν υποβληθεί. Ο Χρύσανθος Βαξεβάνης που προτάθηκε από τον Μαμιδάκη τελικά δεν δέχτηκε να μπει στην διοίκηση και έτσι προστέθηκε το όνομα του
Νίκου Τρυπάνη. Την Δευτέρα αναμένεται να εκδικασθεί το αίτημα και η Γιαννακοπούλου θα ζητήσει να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση επικύρωσης της νέας διοίκησης.
Την πρώτη επαφή τους με τα τρέχοντα ζητήματα της ΠΑΕ είχαν μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, τα οποία μετέβησαν την Πέμπτη στα γραφεία και ενημερώθηκαν σχετικά από τους υπαλλήλους.
Παράλληλα με καίριαπαρέμβαση Νίκου Βεζυρτζή σφραγίστηκαν 20.000 εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο, τα οποία η Εφορία, ενώ προσωρινή χορηγία στη φανέλα θα είναι η εταιρεία”Jet Oil”, συμφερόντων Μαμιδάκη.
Εν τω μεταξύ, στην μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη βρέθηκαν οι Βεζυρτζής, Οικονομιδής και Αποστολίδης, οι οποίοι θέλησαν να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις.
Ο νομικός και μέλος της νέας Προσωρινής διοίκησης Ευθύμης Γαβριηλίδης μετά την συνέντευξη Τύπου του Βούκοτιτς μίλησε για τους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης.
Μεταξύ άλλων είπε:
” Με συμφωνητικά μεταβίβασης που θα υπογράψουμε κατοχυρωνόμαστε εάν ο Βεζυρτζής δεν βρει επενδυτή μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου να περάσουν οι μετοχές οριστικά στα φυσικά πρόσωπα που επελέγησαν. Δεν μπορώ να ανακοινώσω ποιοι θα πάρουν τις μετοχές του Γούμενου. Πάντως, με τα 18 χρόνια εμπειρίας που έχω στην νομική θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επιστροφής του Γούμενου μετά την υπογραφή των συμφωνητικών μεταβίβασης.
Η παρέμβαση των οπαδών στην πρώτη σύσκεψη των παραγόντων αφορούσε μία αμφισβήτηση για το εάν απεγκλωβίζεται οριστικά ο ΠΑΟΚ από τον Γούμενο. Τους δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Πιστεύω ότι μόλις οι φίλαθλοι δουν ότι ενδιαφερόμαστε για την ομάδα θα μας στηρίξουν.
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα τις βρούμε. Πρέπει να γεμίσουμε την Τούμπα την Κυριακή για να στείλουμε ένα δυναμικό μήνυμα σε όλους.
Ο ΠΑΟΚ μετά το τελευταίο διάστημα ανυποληψίας αποκτά νέα οντότητα με τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν και προσφέρθηκαν να μπουν στην νέα διοίκηση. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δικαίως έχουν παράπονα. Εάν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ.
Εάν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εξυγιανθεί, αποκλείεται να ενδιαφερθεί κάποιος επενδυτής. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε το έδαφος με το νοικοκύρεμα της εταιρείας προκειμένου πολύ σύντομα να έρθει στον ΠΑΟΚ ο μεγάλος επενδυτής. Κάποια από τα μέλη της νέας διοίκησης έχουν συζητήσει με τον Υφυπουργό κ. Ορφανό και επίκειται ραντεβού μαζί του“.