Γέμισε το ταμείο του Εργοτέλη

Οικονομική ανάσα πήραν στον Εργοτέλη, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σουλτάτος υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με τον ΟΠΑΠ, ύψους 200.000 ευρώ για το έτος 2005-06.

Γέμισε το ταμείο του Εργοτέλη

Οικονομική ανάσα πήραν στον Εργοτέλη, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σουλτάτος υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με τον ΟΠΑΠ, ύψους 200.000 ευρώ για το έτος 2005-06. Ο κ. Σουλτάτος βρέθηκε χθες στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού, κάνοντας μια πολύ καλή συμφωνία προς όφελος της ομάδας.

Στο μεταξύ άπαντες στην Κρήτη έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια στο Βόλο στην αναμέτρηση με τη Νίκη. Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς αντιμετώπισαν μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με τον Εργοτέλη και επίσης διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα.

Την αλλαγή της ημερομηνίας τέλεσης του αγώνα Εργοτέλης-Πανηλειακός ανακοίνωσε η ΕΠΑΕ. Η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, η οποία είχε αρχικά οριστεί για τη Δευτέρα, θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο και θα αρχίσει στις 15:00

Τα προβλήματα, δεν λείπουν για τον έμπειρο Ο Μανώλης Πατεμτζής πάντως έχει ξεχάσει ήδη το παιχνίδι με τη Νίκη και καταστρώνει τα σχέδια του για την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό.

Τα προβλήματα, δεν λείπουν για τον έμπειρο προπονητή, αφού αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Ξημεράκη και Μίχου, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Κοιλιάρα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK