"Γεμίζει" η Παιανία, δικαίωση Κυργιάκου

Με δύο νέα πρόσωπα και έναν απόντα διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Στη διάθεση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι τέθηκαν και οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωτήρης Λεοντίου που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, αλλά έλειπε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

"Γεμίζει" η Παιανία, δικαίωση Κυργιάκου

Με δύο νέα πρόσωπα και έναν απόντα διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Στη διάθεση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι τέθηκαν και οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωτήρης Λεοντίου που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, αλλά έλειπε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν που βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Από την Πέμπτη επιστρέφουν άπαντες οι διεθνείς και πλέον ο Ιταλός τεχνικός θα μπορεί να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πλάνα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ακράτητο, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στη σημερινή (Τετάρτη) προπόνηση χρειάστηκε και πάλι η συμβολή νεαρών ποδοσφαιριστών από την ποδοσφαιρική ακαδημία, ώστε να δουλέψουν οι "πράσινοι" πάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις τακτικής.

Σε όσους επιστρέφουν θα είναι και ο Σαντόρ Τόργκελε, που διευθέτησε το πρόβλημα με την κάρτα εργασίας του και επανέρχεται στην Αθήνα, βάζοντας μάλιστα υποψηφιότητα για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Σαββάτου. Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού των «πρασίνων» είναι πάντως και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά του αγώνα της εθνικής μας κόντρα στη Γεωργία, επιτυγχάνοντας μάλιστα το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Με θεραπεία συνέχισε ο Πιερ Έμπεντε, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς και είναι νοκ άουτ, τουλάχιστον για τα προσεχή τρία παιχνίδια με Ακράτητο, Μπαρτσελόνα και ΑΕΚ. Έτσι ο Μιχάλης Σιημητράς θα πάρει το βάπτισμα του πυρός, σε αποστολή επίσημου αγώνα για την ομάδα του "τριφυλλιού".

Στη Ρουμανία ο Σανμαρτεάν

Στην πατρίδα του βρίσκεται από χθες (Τρίτη) το βράδυ ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Πρόκειται για ταξίδι προγραμματισμένο από δεκαημέρου, αφού η προετοιμασία του πατέρα του για την είσοδο στο χειρουργείο (αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος υγείας) εισήλθε στην τελική ευθεία.

Ο χρόνος επιστροφής του δεν είναι προκαθορισμένος, αφού εξαρτάται από τις εξελίξεις στο οικογενειακό του θέμα, ωστόσο και από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει πίεση προς αυτή την κατεύθυνση, με δεδομένο άλλωστε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων.

Μέσα στο Νοέμβριο θα επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα της παραχώρησης του Ρουμάνου μέσου με την μορφή του δανεισμού, αν και ο ίδιος αρνείται πεισματικά να δεχθεί τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στους "πράσινους", πολύ δε περισσότερο αυτές που προέρχονται από τον ελληνικό χώρο.

Το συμβόλαιο του Σανμαρτεάν εκπνέει το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την αποχώρησή του από την Παιανία, αλλά μόνος ως ελεύθερος και παρ’ ότι η περίπτωσή του δεν έχει πολλά κοινά σημεία με αυτή του Σωτήρη Κυργιάκου, στο περιβάλλον του εκτιμάται πως με δεδομένο ότι οι συμμετοχές του στο τέλος της περιόδου θα είναι μηδενικές, μπορεί να διεκδικήσει την ελευθερία του, αντικρούοντας ενδεχόμενη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK