ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμίζει το “οπλοστάσιο” του Φερέρ

Τρεις ευχάριστες ειδήσεις περιείχε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ για τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ.

default image
Τρεις ευχάριστες ειδήσεις περιείχε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ για τον
Λορέντσο Σέρα
Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον
Παναγιώτη Λαγό, τον
Τραϊανό Δέλλα και τον
Γκουστάβο Μαντούκα να προπονούνται κανονικά και ως εκ τούτου, να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι με τον
Παναθηναϊκό.

Ο Φερέρ, πάντως, δεν προχώρησε σε δοκιμές ενδεκάδα και συστήματος, αφού οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λιλ δεν ακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί από την Παρασκευή (20/10).

Εξάλλου, ο τεχνικός των ‘κιτρινόμαυρων” μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση, ώστε να τους εμψυχώσει μετά την ήττα στη Γαλλία. “Καταλαβαίνω ότι είστε συγχυσμένοι και απογοητευμένοι, που παρά την εμφάνιση, δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Ξεχάστε το παιχνίδι αυτό. Βάλτε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Θα πρέπει να σκέφτεστε μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς άρχισε αποθεραπεία, μετά τον τραυματισμό του στο “Φελίξ Μπολάρ”.

*** Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης (10:00) της Παρασκευής, ο Φερέρ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK