ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμίζει το “οπλοστάσιο” του Κωφίδη

Μόνο ο Ζοέλ Επαλέ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια πρόκρισης του Ηρακλή στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Σάββας Κωφίδης...βλέπει όλους τους παίκτες του να τίθενται στη διάθεση του, σε αντίθεση με τον Καμερουνέζο, ο οποίος είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα.

default image
Μόνο ο Ζοέλ Επαλέ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια πρόκρισης του Ηρακλή στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Σάββας Κωφίδης…βλέπει όλους τους παίκτες του να τίθενται στη διάθεση του
, σε αντίθεση με τον Καμερουνέζο, ο οποίος είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα.

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Σνάουτσνερ ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα ο Πρίττας γυμνάστηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, μετά την απουσία του από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα της Πέμπτης. Παράλληλα, ο Κατεργιαννάκης προπονήθηκε μόνος του.

Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση, στις 17.30 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, η οποία θα διεξαχθεί, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, κεκλεισμένων των θυρών.

O Επαλέ στη μπουτίκ του Ηρακλή την Πέμπτη πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Βίσλα

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2006, ημέρα διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου UEFA με τη Wisla Krakow, η μπουτίκ του Ηρακλή θα είναι ανοιχτή από τις 12:00, προσφέροντας την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να αποκτήσουν τη νέα σειρά των επίσημων εμφανίσεων του Ηρακλή για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2006-07.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας (20:00), ο αρχηγός του Ηρακλή, J. Epalle, θα επισκεφθεί τη μπουτίκ και θα μοιράσει αυτόγραφα στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του, καθώς επίσης να συζητήσουν με το διεθνή Καμερουνέζο οτιδήποτε αφορά στον αγαπημένο τους σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ