Γενική είσοδος 10 ευρώ την Κυριακή

Σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί η ΠΑΕ Πανιώνιος όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Γενική είσοδος 10 ευρώ την Κυριακή

Αναλυτικά

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τον αγώνα αυτό. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλο τον «κυανέρυθρο κόσμο» να βρεθεί στο στάδιο, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η τιμή αφορά τις θύρες 2, 3, 4 και 7 για τις οποίες θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ (εκτός της θύρας 3).

Στην θύρα 5/6 οι τιμές είναι οι εξής: Τμήμα Α και Γ 20 ευρώ, Τμήμα Β 25 ευρώ, VVIP 50 ευρώ.Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Μαΐου: 10:00-19:45 στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα και από τις 15:00 έως τις 19:45 και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Αστυνομίας, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ΚΑΙ την Αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK