Γενική ικανοποίηση και χαμόγελα για Λάκη

Η επόμενη μέρα του θριάμβου της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ήταν, όπως αναμενόταν άλλωστε, μέρα ικανοποίησης. Ο Φερνάντο Σάντος όμως, ακολουθώντας τη στρατηγική του Ντέμη Νικολαϊδη απέφυγε τις θριαμβολογίες και τα μεγάλα λόγια. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μίλησε καθόλου στους ποδοσφαιριστές του.

Γενική ικανοποίηση και χαμόγελα για Λάκη
Η επόμενη μέρα του θριάμβου της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ήταν, όπως αναμενόταν άλλωστε, μέρα ικανοποίησης. Ο Φερνάντο Σάντος όμως, ακολουθώντας τη στρατηγική του Ντέμη Νικολαϊδη, απέφυγε τις θριαμβολογίες και τα μεγάλα λόγια. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μίλησε καθόλου στους ποδοσφαιριστές του.
Σε πηγαδάκια, το βράδυ της Κυριακής, ο Σάντος είπε ότι η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη φετινή ΑΕΚ.
Εν τω μεταξύ ο Λου Τσάνκο έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων αλλά και πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του.
Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ στρέφει το ενδιαφέρον της στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση που είναι το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα την Τετάρτη. Ο Σάντος σκέφτεται να δώσει ανάσες στους Κατσουράνη και Λυμπερόπουλο αλλά τις προθέσεις του θα τις ξεκαθαρίσει στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης.

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Δέλλας, Τζιωρτζόπουλος και Κομβολίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Τζιωρτζόπουλος υπεβλήθη και σε εξετάσεις που έδειξαν θλάση στους προσαγωγούς. Η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ θα ανακοινωθεί την Τρίτη μετά το πέρας της προπόνησης.

"Λύτρωση" για Λάκη

Κατακόρυφα ανέβηκε η ψυχολογία του Βασίλη Λάκη μετά το τέρμα που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ούτως ή άλλως, στα τελευταία ματς, ήταν από τους διακριθέντες της Ένωσης αλλά το γκολ είναι κάτι που πάντα απελευθερώνει έναν ποδοσφαιριστή. Εκτός όμως από το ότι κατάφερε να βάλει το όνομά του στον φωτεινό πίνακα, απήλαυσε και την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.

Οι συμπαίκτες του μάλιστα περίμεναν να σκοράρει ακόμη νωρίτερα καθώς έβλεπαν πως βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Τώρα, θεωρούν πως... πήρε μπροστά και περιμένουν ακόμη περισσότερα από τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK