Γεωργιάδης: "Μάλλον υπάρχει άγχος..."

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για την επιθετική εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Γεωργιάδης: "Μάλλον υπάρχει άγχος..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε ιδιαίτερα στην κακή επιθετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Κέρκυρα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

"Ήταν ένα διπλό που έψαχνε η ομάδα τους τελευταίους τρεις μήνες. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν απειληθήκαμε από μία καλή ομάδα όπως η Κέρκυρα. Θέλαμε να σταματήσουμε την πληγή των εύκολων γκολ που δεχόμαστε εκτός έδρας. Θέλαμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, αλλά κάναμε εύκολα λάθη. Ελπίζω η νίκη να δώσει αυτοπεποίθηση σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους επιθετικούς μας, γιατί στα τελευταία ματς δεν σκοράρει κανείς. Θέλαμε τη νίκη, ήρθε το γκολ του Κάτσε και τελικά κερδίσαμε".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του:"Προτεραιότητά μας ήταν να μην τρώμε εύκολα γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι στο κομμάτι της άμυνας. Μπροστά, όμως, δεν πήγαμε καλά. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως είναι το άγχος. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα το κάνουμε".

Για τις χαμένες ευκαιρίες Μακ και Περέιρα: "Πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό σε αυτές τις φάσεις. Και ο Μακ και ο Περέιρα έχουν μαζί 17 γκολ! Δεν γίνεται να σκοράρει ο Κάτσε και ο Παπαδόπουλος μόνο. Τα παιδιά αυτά δουλεύουν πολύ, αλλά ίσως είναι το άγχος που τους στοιχίζει. Αν σκοράρεις σε αυτά τα ματς νωρίς, αλλάζει όλο το ματς και μετά είσαι πιο άνετος".

Για το αν τον αγχώνει η βελτίωση της ομάδας: "Βλέπω τους παίκτες συγκετρωμένους. Θέλουν να μάθουν. Είναι όλοι έτσι όπως πρέπει. Δεν έχω άγχος. Νομίζω ότι βλέπουμε όλοι την βελτίωση σε αρκετά πράγματα, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK