Γεωργιάδης: "Προσοχή στην κόντρα..."

Ο τεχνικός του "Δικέφαλου" γνωρίζει πολύ καλά πως για να μπει η ομάδα του στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τα εναπομείναντα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Γεωργιάδης: "Προσοχή στην κόντρα..."

Πρώτος σκόπελος είναι το παιχνίδι με τον "Άγιαξ της Ηπείρου", μία ομάδα που στο παρελθόν έχει κάνει πολλές ζημιές στον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, λοιπόν, σε αυτό το πλαίσιο τόνισε μερικά πράγματα στους παίκτες του κατά την διάρκεια της προπόνησης την Παρασκευή (24/4). "Όταν χάνουμε την μπάλα, θα πρέπει να κυνηγάμε τον αντίπαλο για να την πάρουμε άμεσα πίσω", είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας την ανάγκη του να έχει η ομάδα του την μπάλα στα πόδια της, αφού όπως θεωρεί, αυτός που θα έχει την κατοχή στο τέλος θα κερδίσει το ματς.

Ωστόσο, αυτό στο οποίο επέμεινε ήταν το κομμάτι των αντεπιθέσεων. "Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΣ να βγει στην αντεπίθεση. Είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτόν τον τομέα με παίκτες που ξέρουν να παίζουν στην κόντρα", τόνισε αρκετές φορές ο Έλληνας προπονητής, αφού ξέρει πως η μεγαλύτερη πληγή του φετινού ΠΑΟΚ είναι οι αντεπιθέσεις από τις οποίες έχει δεχθεί ουκ ολίγα γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK