Γεωργιάδης: "Στο χέρι μας η πρωτιά..."

Τι δήλωσε για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για την "μάχη" της πρώτης θέσης των πλέι οφ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: "Στο χέρι μας η πρωτιά..."

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Κατ' αρχήν θα πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς το πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Οι παίκτες μας ήταν εντελώς εκτός αγώνα. Το σκεπτικό τους δεν ήταν καθόλου στο πως θα παίξουμε ποδόσφαιρο και πως θα κερδίσουμε κι αυτό θα πρέπει να το αφήσουμε γρήγορα πίσω μας. Ας κρατήσουμε όλην την προσπάθεια που κάνουμε σε όλα τα πλέι οφ και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, να έχουμε την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο, για δημιουργία ώστε έτσι να μπορέσουμε να κερδίσουμε και το επόμενο, πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στην Τρίπολη".

Μέχρι τώρα, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στις συζητήσεις που είθισται να κάνουμε για την επόμενη αγωνιστική σε πρώτο πλάνο τοποθετείτε τον ΠΑΟΚ κι όχι τον εκάστοτε αντίπαλο. Το ίδιο ισχύει και σ' αυτήν την περίπτωση, όπου για δεύτερο διαδοχικό αγώνα καλείστε ν' ανταποκριθείτε σε μια παραδοσιακά εξίσου δύσκολη έδρα;

"Εντάξει . Δείχνουμε μεγάλο σεβασμό στον Αστέρα. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της. Εχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη αλλά όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς κοιτάμε το πώς εμείς θα παρουσιαστούμε, καλύτεροι ακόμη κι από σήμερα ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Γνωρίζοντας τον επικείμενο αντίπαλο από την αντίστοιχη πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, που εστιάζετε την προσοχή σας;

"Είναι μια οργανωμένη ομάδα. Κάνουν καλή δουλειά ως σύνολο. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την άμυνά μας και να 'χτυπήσουμε' στις αντεπιθέσεις. Στις επιθέσεις που θα έχουμε εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι με την μπάλα στα πόδια ώστε να κάνουμε παραπάνω ευκαιρίες και να είμαστε κι αποτελεσματικοί".

Και κάτι τελευταίο, όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία ως τώρα, ο αγώνας της Τετάρτης αποκτά τον χαρακτήρα τελικού για εσάς;

"Ε, όλα αυτά τα παιχνίδια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ξέραμε πως έχουμε τους τρεις βαθμούς της αφαίρεσης στην πλάτη μας, για μας είναι τελικοί. Και σήμερα αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες κι από τον αντίπαλο κι από άλλους παράγοντες. Στα τελευταία λεπτά μ' αυτό το πέναλτι θα μέναμε εκτός αλλά το 'θελε έτσι η μοίρα, η τύχη και μείναμε ακόμη ζωντανοί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κι αισιόδοξοι από τη στιγμή που έχουμε το παιχνίδι στα χέρια μας - ας το πω έτσι - κερδίζοντας και αυτό το παιχνίδι και το επόμενο με τον Παναθηναϊκό, να μπορέσουμε εμείς να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρώτη θέση αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο".

24MEDIA NETWORK