Γεωργιάδης: "Θα είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε λόγο για έλλειψη φρεσκάδας μετά την ήττα από τον Πανθρακικό.

Γεωργιάδης: "Θα είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι αυτή την περίοδο ο Δικέφαλος δεν είναι σε θέση να ανατρέπει αποτελέσματα.

"Η εικόνα του αγώνα στο ξεκίνημα ήταν εμείς να είμαστε κυρίαρχοι, να φτάνουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς, βέβαια να έχουμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Στις δύο πρώτες επιθέσεις του Πανθρακικού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από τον σημερινό ΠΑΟΚ λείπουν αρκετά πράγματα προκειμένου να μπορέσει να ανατρέψει ένα αποτέλεσμα. Οπως έχει δηλώσει εάν προηγηθούμε έχουμε αρκετές πιθανότητες για τη νίκη, αλλιώς μας λείπει η φρεσκάδα και η πίστη για να ανατρέψουμε ένα αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος ότι στο διάστημα της διακοπής υα διορθώσουμε πολλά πράγματα", είπε αρχικά ο Γ.Χ. και συνέχισε:

"Για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ το να δέχεται γκολ θα πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Είναι πολλά, ούτε οι παίκτες, ούτε ο κόσμος δεν πιστεύει σε κάτι κι έτσι έρχεται όλη αυτή η εικόνα. Πιστεύω, όμως, ότι μέσα από την δουλειά θα είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ".

Για το που εντοπίζει το βασικό αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ: "Σήμερα οι αντίπαλοι πέτυχαν γκολ με λιγότερους παίκτες απέναντι στους δικούς μας. Δεν μαρκάραμε σωστά. Σίγουρα είχε και την και ικανότητα ο αντίπαλος, Συγκεντρώθηκαν στην άμυνα, έπαιξαν πολύ κλειστά και εμείς δεν πήραμε το πλάτος που θα έπρεπε να για δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις από τα πλάγια"¨,

Για το ζήτημα του κακού αγωνιστικού χώρου: "Ο Πανθρακικός κέρδισε δίκαια, δεν έπαιξε ρόλο ο αγωνιστικός χώρος Τελείωσε το ματς, αυτό ήταν ένα θέμα πριν το παιχνίδι. Ηταν απόφαση της Σούπερ Λιγκ και του διαιτητή να γίνει το ματς".

Για τις πολλές κάρτες που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: "Οι πιο πολλές ήταν πάνω σε μαρκαρίσματα. Και εκεί φάνηκε και η έλλειψη φρεσκάδας, αργούσαμε να βάλουμε τα πόδια στην μπάλα και οι αντίπαλοι ήταν πολύ εκρηκτικοί".

Κατέληξε λέγοντας ενόψει της δύσκολης συνέχειας: "Μαγικά και θαύματα δεν γίνονται, είμαι αισιόδοξος ότι θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK