Γερμανία: Χάνκε ο αντι-Κλόζε

Γερμανία: Χάνκε ο αντι-Κλόζε
Ο Μίκε Χάνκε θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίροσλαβ Κλόζε στην επιθετική γραμμή της εθνικής Γερμανίας, για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρκία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "πάντσερ", Γιούργκεν Κλίνσμαν, άφησε εκτός πλάνων τον φορμαρισμένο (επτά γκολ σεισάριθμους αγώνες) κυνηγό της Βέρντερ Βρέμης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και υπολογίζεται να βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση μέχρι το Σάββατο (8/10), οπότε είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση.

Ο Κλίνσμαν αποφάσισε να καλέσει τον επιθετικό της Βόλφμσπουργκ, ώστε να αναπληρώσει το κενό του πρώτου σκόρερ της Γερμανίας στο προηγούμενο Μουντιάλ, ωστόσο η προώθηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή στην ανδρική ομάδα δημιουργεί πρόβλημα σε αυτήν των Ελπίδων, η οποία αγωνίζεται την Παρασκευή (7/11) απέναντι στην Ουαλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Εφόσον ο Κλόζε γίνει καλά, τότε ο Χάνκε θα επιστρέψει στα πλάνα του Ντιέτερ Ειλτς, για το παιχνίδι με την Αυστρία την Τρίτη (11/10).

Επιπλέον, ο Κλίνσμαν έχει "πονοκεφάλους" που αφορούν την κατάσταση των Λούκας Ποντόλσκι και Ρόμπερτ Χουτ. Ο άσος της Κολονίας νιώθει ενοχλήσεις στον μηρό, με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο στόπερ της Τσέλσι έχει υποστεί τράβηγμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αντιθέτως, ο τερματοφύλακας Ολιβερ Καν αποθεραπεύτηκε πλήρως (είχε πρόβλημα στο γόνατο) και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK