ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεύμα Χρυσικόπουλου με αποκαλύψεις

Γεύμα στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού παρέθεσε η ΠΑΕ, με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο να δίνει το παρών. Ο διευθυντής της ΠΑΕ, είδε το όνομά του να φιγουράρει αρνητικά –τις περισσότερες φορές- φέτος το καλοκαίρι. Δεν θέλησε, όμως, να ζητήσει το λόγο. Κάθε άλλο, με τη στάση του έδειξε ότι και αυτός έμαθε πολλά και ότι στο μέλλον, θα είναι πιο έμπειρος. «Αν είμαι», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Γεύμα Χρυσικόπουλου με αποκαλύψεις
Περίπου δυόμιση ώρες διήρκησε το γεύμα και ακούστηκαν πάρα πολλά. Με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο να δίνει εξηγήσεις για όλα.

Πρώτα απ’ όλα, εξήγησε πόσο δύσκολη ήταν η περίπτωση του Ντιόγκο, του Βραζιλιάνου που με τη συμπεριφορά του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει στον Ολυμπιακό. «Πήγαμε σπίτι του», είπε ο κ. Χρυσικόπουλος που εξήγησε ότι η υπόθεση άλλαζε αρκετά συχνά και γι’ αυτό δεν ήθελε να δίνει στίγμα. Παραδέχθηκε ότι η μεταγραφή έκλεισε στα 9 εκ. ευρώ, ενώ η Λοκομοτίβ Μόσχας έδινε 10 εκ. ευρώ. Μαζί του μάλιστα, είχε τα φαξ που του είχαν στείλει οι Βραζιλιάνοι! Στις 12 Αυγούστου, παράλληλα, άνθρωπος που ενεργούσε για λογαριασμό ελληνικής ομάδα πρόσφερε 10εκ ευρώ.

Ο κ. Χρυσικόπουλος επισήμανε πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε μέχρι και ο πόλεμος που είχε ξεσπάσει με Γεωργία και Ρωσία, αφού έκανε τον νεαρό επιθετικό να μην «ζυγίσει» την πρόταση της Λοκομοτίβ.

Το… μπαλάκι για την απώλεια του Χριστοδουλόπουλου έπεσε στον ΠΑΟΚ, αφού αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει με Ζαγοράκη και Βρύζα αλλά… Μάλιστα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ήταν αντίθετος σε αυτή τη διαδικασία πλειστηριασμού που έγινε!

Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε ότι είχε προταθεί, αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά που τον πήρε τελικά ο Παναθηναϊκός!

Επιστρέφοντας στα του Ντιόγκο, δεν θέλησε να αποκαλύψει αν υπάρχει ρήτρα μεταπώλησής του και πόση είναι αυτή.

Από το… μενού, δεν θα μπορούσε να λείπει και η περίπτωση του Άγγελου Μπασινά. Μίλησε για τις προχωρημένες επαφές που υπήρχαν, αλλά εξήγησε πως το τριετές συμβόλαιο που ήθελε ο διεθνής μέσος, δεν… περνούσε και η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν για συμφωνία δύο ετών. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν στη λύση του Ντουντού.

Ο κ. Χρυσικόπουλος παραδέχθηκε πως υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις από τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού για τον Μπασινά και στην ουσία η απαίτησή του για τριετές συμβόλαιο, τους έβγαλε από τη… δύσκολη θέση.

Σε ερώτηση για τον Κρέσπο, είπε ότι δεν το συζητούσε όχι μόνο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά να πάει και στη Ρώμη. Η γυναίκα του δεν ήθελε να φύγει από το Μιλάνο κι έτσι δεν δόθηκε μεγαλύτερη συνέχεια, ενώ ο κ. Χρυσικόπουλος επισήμανε πως ήταν λάθος του να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των Όσκαρ, Ντούντα και Ντούσερ, αλλά και το ότι έμεινε για διαπραγματεύσεις στην Ισπανία για τρεις ημέρες.

Χαρακτήρισε πιο εύκολη περίπτωση από αυτές τον Όσκαρ, για τον οποίο επιβεβαίωσε ότι η μεταγραφή του κόστισε 2,7 εκ. ευρώ.

Τέλος, για τη θέση του τερματοφύλακα αναφέρθηκε ότι πλην του Πάρντο, δεν υπήρξε άλλη περίπτωση που να απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Και ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για επιστροφή.

Είπε, όμως, για τον Νέρι Καστίγιο, ότι ασχολήθηκε η ομάδα, αλλά οι απαιτήσεις της Σαχτάρ ήταν τέτοιες, που δεν επέτρεπαν στον Ολυμπιακό να τον πάρει έστω και ως δανεικό για ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK