Για... 4 λίρες χάνει τη μισή του περιουσία ο Ρούνεϊ

Η οικογένεια Ρούνεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο των σκανδαλοθηρικών μίντια της Αγγλίας. Καθημερινά το διαδίκτυο και οι εφημερίδες "βομβαρδίζουν" με ειδήσεις που αφορούν τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή της Έβερτον που φέρεται τα ξημερώματα της Παρασκευής να συνοδευόταν από την "πεταλουδίτσα" Λάουρα Σίμσον.

Για... 4 λίρες χάνει τη μισή του περιουσία ο Ρούνεϊ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Γουέιν Ρούνεϊ σε κατάσταση μέθης.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί που είχαν περιπολία εκείνη την ώρα παρατήρησαν ότι τα φώτα φρένων του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν λειτουργούσαν. Οι συγκεκριμένες λάμπες, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ στο Νησί κοστίζουν μόλις 4 λίρες, ωστόσο το party girl, Λάουρα Σίμσον στην οποία ανήκει το αμάξι δεν τις επισκεύασε...

Αυτά τα μικρά λαμπάκια λοιπόν αξίας 4 λιρών ενδεχομένως να κοστίσουν στον Ρούνεϊ 100.000.000 ευρώ και βάλε εφόσον η σύζυγός του Κολίν Ρούνεϊ κάνει αίτηση διαζυγίου!

Για... 4 λίρες χάνει τη μισή του περιουσία ο Ρούνεϊ

Το αντρόγυνο είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ τώρα η σύζυγος του άσου της Έβερτον περιμένει το τέταρτο τέκνο της οικογένειας καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ό,τι έχει βγάλει αυτά τα εννέα χρόνια ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας εάν χωρίσει θα το μοιραστεί με τη σύζυγό του! Έτσι γράφουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι συναντήθηκε σ' ένα από τα σπίτια που διαθέτει ωστόσο δεν βρήκαν άκρη και η Κολίν, μαζί με τα παιδιά ζουν στα πεθερικά του Ρούνεϊ.

Πάντως, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή γίνονται απεγνωσμένες προσπάθειες να τα βρει και πάλι με τη γυναίκα του η οποία νιώθει ταπεινωμένη και προδομένη από τον τρόπο με τον οποίο της φέρθηκε ο "Ρου", όταν μάλιστα περιμένει το παιδί του.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK