Για 5η συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Η έμπρακτη υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πληγέντες των φονικών πλημμυρών στη Μάνδρα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Για 5η συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Για 5η συνεχόμενη ημέρα κλιμάκιο του Ολυμπιακού συνεχίζει να στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων" αναφέρει:

"Οι εικόνες συγκλονίζουν. Ακόμη και τώρα, μετά από μέρες, δίχως καταρρακτώδη βροχή και θεομηνία. Στη Μάνδρα Αττικής ο αγώνας δεν σταματά. Ο αγώνας για τη ζωή, η μάχη για την επιβίωση. Μάχη την οποία δίνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής.

Δεν είναι μόνοι τους, ωστόσο. Δίπλα τους στέκεται, όλες αυτές τις ημέρες, ο μεγαλύτερος Σύλλογος αυτής της χώρας: Ο Ολυμπιακός! Ένας οργανισμός, ο οποίος είναι πέρα και πάνω από τα αθλητικά πλαίσια. Ένας οργανισμός, ο οποίος κινείται πάντοτε στον δρόμο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Περπατάει επάνω στο μονοπάτι της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, χάρη στην καθοδήγηση του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για 5η συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Όπως και τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, έτσι και σήμερα, Τρίτη, για πέμπτη ημέρα, η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει. Ο Ολυμπιακός είναι παρών, στη Μάνδρα και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, το βιός τους.

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, bobcat, φορτηγά, υδροφόρες (μαζί με εκείνες του Δήμου Πειραιά και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου), συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς, καθαρίζοντας σπίτια, αυλές, πεζοδρόμια, δρόμους και προαύλια σε εκκλησίες, σχολεία, όπου υπάρχει ανάγκη, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι φονικές πλημμύρες.

Για 5η συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Ωστόσο, η προσφορά του Ολυμπιακού δεν σταματά εκεί. Σε συνεργασία με το Δημαρχείο και τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Ιωάννα Κριεκούκη, γίνεται μία καταγραφή των αναγκών και ο Θρύλος προσφέρει και υλικά αγαθά. Φτυάρια και κουβάδες, σκούπες, αλλά και είδη ιματισμού, ικανά να κρατήσουν στεγνούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν τη «μάχη» τους μέσα στις λάσπες, είναι στη... ημερησία διάταξη προσφοράς. Προσφορά, η οποία δεν σταματά. Όπως προαναφέραμε, πάντοτε σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, τον Αντιδήμαρχο κ. Περικλή Ρόκα και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Βασίλη Κώνστα και Ιωάννη Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι παρών και να βοηθά, ουσιαστικά και όχι με λόγια, εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK