Για ανάσταση εν μέσω Χριστουγέννων μίλησε ο Μπάκος

Μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης παραχώρησε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος και μίλησε για τα σχέδια που έχει για τους Αρκάδες, αλλά και άλλα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Για ανάσταση εν μέσω Χριστουγέννων μίλησε ο Μπάκος

ΕΡ- Πώς κρίνεται την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα και τη ήταν αυτό που έφταιξε και η ομάδα δεν είχε ανάλογη πορεία με την προηγούμενη χρονιά;

- Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσπαθούμε να δούμε τι λάθη έχουν γίνει για να τα διορθώσουμε. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα για τέσσερα χρόνια είχε συνεχή ανοδική πορεία με κατακτήσεις πρωταθλημάτων και μία πολύ καλή πορεία πέρσι. Σίγουρα όλα αυτά έδωσαν μεγάλες χαρές και σε μας και στον κόσμο. Φέτος προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση, αλλά αυτός ο προγραμματισμός δεν μας βγήκε.

ΕΡ- Υπάρχει πικρία για αυτό; Είναι κάτι που σας έχει ενοχλήσει;

- Δεν θα έλεγα την αλήθεια, αν έλεγα ότι δεν είμαι πικραμένος. Όμως το θέμα είναι το τι πρέπει να γίνει για να ξαναβρούμε το δρόμο μας. Είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια επιτυχίες. Θα έλθει και η ανάποδη. Σε όλο τον κόσμο οι ομάδες στο ποδόσφαιρο έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Κατά πόσο ο Αστέρας που είναι μία νέα ομάδα που μπήκε τόσο ξαφνικά στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα. Είναι λογικό να έχει ενοχλήσει και πολλούς η παρουσία του Αστέρα σε πολλά επίπεδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ήλθε σχεδόν από το πουθενά με αρκετές διεκδικήσεις.

ΕΡ- Εσείς τι ενέργειες έχετε σκοπό να κάνετε για να ξαναβρεί η ομάδα το δρόμο των επιτυχιών; Π.χ. να περιμένουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο;

- Εμείς αξιολογούμε τα πάντα γύρω από την ομάδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ξαναποκτήσει σύντομα η ομάδα την αίγλη της. Όμως δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Όσο για τις μεταγραφές εξετάζουμε με προσοχή την κάθε περίπτωση. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο να βρεις έτοιμους παίκτες, γιατί μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν αφήνει τους καλούς παίκτες αυτή την περίοδο, ενώ επιπλέον έχουμε πρόβλημα με θέση ξένου. Εν πάσει περιπτώσει ότι καλό υπάρξει θα το δούμε. Πάντως θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους μας ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της. Ο Αστέρας είναι και θα παραμείνει δυνατός σε όλα τα επίπεδα.

ΕΡ- Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας;

- Κατ’ αρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας για τη μεγάλη συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας. Επιπλέον τους καλώ κοντά μας στο δεύτερο δύσκολο για μας γύρο του πρωταθλήματος. Πρέπειόλοι μαζί να συστρατευθούμε για το καλό του Αστέρα. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όμως στο σημείο αυτό θέλω να αναφερθώ σε κάτι που με στεναχώρησε αφάνταστα. Άκουσα σε κάποιους αγώνες που η ομάδα δεν είχε καλό σκορ το σύνθημα ότι «Ομάδα μοντέλο την κάνατε….» και εγώ ρωτάω; Ποιος την έκανε μοντέλο; Ποιος την θέλει αλλιώς; Εγώ ξέρω ένα πράγμα. Όσοι αγαπούν πραγματικά τονΑστέρα τον θέλουν πάντα ομάδα μοντέλο. Δεν γίνεται να έχουμε πάντα χαρές. Θα γίνουν και λάθη. Όταν προσλαμβάνεται ένας προπονητής ή αποκτιέται ένας παίκτης, γίνεται με γνώμονα το καλό της ομάδας και την παραπέρα ισχυροποίηση της. Όταν αυτό δεν επιτυγχάνεται αυτό πληρώνεται ποικιλοτρόπως. Και οικονομικά, μα και το κυριότερο ψυχολογικά. Δεν γίνεται λοιπόν σε στιγμές μεγάλης θλίψης κάποιοι –έστω μεμονωμένοι- να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο. Έτσι βοηθιέται η ομάδα; Έτσι θα γυρίσει το σκορ; Μα η ομάδα, μας χρειάζεται περισσότερο στα δύσκολα. Περιμένω στο δεύτερο γύρο ΟΛΟΙ ενωμένοι σαν γροθιά να βοηθήσουμε την ομάδα.

ΕΡ- Για τη νέα χρονιά τι περιμένετε;

- Από τη νέα χρονιά περιμένω την ποδοσφαιρική ανάσταση τουΑστέρα και να ξαναγυρίσουν σύντομα τα χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων μας. Επιπρόσθετα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε όσους με οποιαδήποτε ιδιότητα είναι κοντά στην ομάδα μας, τονΑστέρα Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK