Για ανύψωση ηθικού η ΑΕΚ στο Παρίσι
Στη Γαλλία βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο των "32" του κυπέλλου UEFA. Η απογοήτευση από το κυριακάτικο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν λείπει, ωστόσο άπαντες θέλουν να ξεχάσουν το συγκεκριμένο ματς και να επικεντρωθούν σε αυτό της Πέμπτης.
![Για ανύψωση ηθικού η ΑΕΚ στο Παρίσι](https://www.contra.gr/wp-content/uploads/2007/02/pariaekparisi2002mesa-full.jpg)
Ανταπόκριση από Γαλλία: Γιάννης Κυφωνίδης
Στη Γαλλία βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο των “32” του κυπέλλου UEFA. Η απογοήτευση από το κυριακάτικο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν λείπει, ωστόσο άπαντες θέλουν να ξεχάσουν το συγκεκριμένο ματς και να επικεντρωθούν σε αυτό της Πέμπτης.
Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” μετά το 0-2 του ΟΑΚΑ είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι μια καλή εμφάνιση που θα ανυψώσει το ηθικό της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ελλάδα.
Κατά την αναχώρηση της αποστολής το απόγευμα της Πέμπτης από το αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” ουδείς από τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τον Ντέμη Νικολαϊδη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η ΑΕΚ αναχώρησε με κατεβασμένα κεφάλια και σκεπτικισμό, με τον Λορένθο Φερέρ να προσπαθεί να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του. Στο Παρίσι βρίσκεται και ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος δεν απέφυγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Στέλιο Μανωλά να αναλαμβάνει υπεύθυνος σκάουτινγκ. Κάτι που η ΠΑΕ διαψεύδει.
* Καλός είναι ο καιρός στο Παρίσι. Το κρύο δεν λείπει ωστόσο τα πράγματα είναι υποφερτά.
* Οι φίλαθλοι της Παρί ασχολούνται περισσότερο με τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Σεντ Ετιέν. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν δίνουν σημασία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.
* Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να δούμε στην ενδεκάδα τον Βλάνταν Ιβιτς μετά από πολύ καιρό. Ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν την Τετάρτη στην προπόνηση στο “Παρκ Ντε Πρενς”.