Για αυτό κραύγαζε μέσα στα μούτρα του Ρέντμοντ ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έμεινε μόνο στους ξέφρενους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο φινάλε του αγώνα με την Σαουθάμπτον αλλά είχε και "θερμό" διάλογο με παίκτη των φιλοξενουμένων (VIDEOS).

Για αυτό κραύγαζε μέσα στα μούτρα του Ρέντμοντ ο Γκουαρδιόλα

Η Σαουθάμπτον έφτασε μία ανάσα από το να κάνει ζημιά στην Σίτι όμως ο Στέρλινγκ "μίλησε" στο φινάλε, με το γκολ του να χαρίζει τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του και να της επιτρέπει να κάνει ρεκόρ στην ιστορία της με τις 12 συνεχόμενες νίκες στην Premier League.

Λίγο μετά το γκολ ήταν ο τραυματίας Μπεντζαμίν Μεντί εκείνος που πρωταγωνίστησε στο πάρτι αφού μπήκε... κουτσός στο γήπεδο (έχει υποστεί ρήξη χιαστών) για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του, ωστόσο το φινάλε βρήκε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ρίνει ρεσιτάλ.

Αφού αποθέωσε τους παίκτες, στη συνέχεια την... έπεσε στον Νέιθαν Ρέντμοντ, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν το ξέσπασμα του Καταλανού τεχνικού μπροστά στον άσο των "αγίων".

Πώς δικαιολογήθηκε; "Στο τέλος πλησίασα τον Νέιθαν Ρέντμοντ για να του πω πόσο καλός ήταν. Η Σαουθάμπτον έχει μερικούς σούπερ ταλαντούχους παίκτες και ο Ρέντμοντ είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός.

Δεν ήθελαν όμως να παίξουν, ροκάνιζαν το χρόνο από το 9ο λεπτό. Απλά ήθελα από αυτούς να παίξουν μπάλα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είδε επίσης την ομάδα του να πετυχαίνει την 19η σερι νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και να διευρύνει το αήττητο σερί της σε 27 αγώνες...

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΜΟΝΤ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK