Για αυτό ζήτησε αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Τα επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ προκάλεσαν κινητοποίηση στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να ζητούν την τιμωρία της Ένωσης.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσημη καταγγελία στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, μέσω της οποίας ζητούν τιμωρίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μεταξύ των οπαδών της και των ΜΑΤ, έκανε ο Ολυμπιακός.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ:

α)ποινή διεξαγωγής αγώνα για 2 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή

β)χρηματική ποινή από 50.000-250.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 2-4 αγωνιστικές ημέρες και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει, μεταξύ άλλων "Να γίνει δεκτή η παρούσα καταγγελία μας. Να προβείτε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές για την άνω πειθαρχικές παραβάσεις.

Να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα σε περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν αποτυπώσει με ακρίβεια τα ως άνω πραγματικά περιστατικά στις οικίες εκθέσεις τους, ως όφειλαν με βάση τις κείμενες διατάξεις".

24MEDIA NETWORK